Metrorex face ANGAJĂRI. Ce salarii câştigă angajaţii de la metrouMetrorex a anunţat că face sute de angajări până în luna octombrie, personalul nou fiind necesar pentru finalizarea lucrărilor la tronsonul Bazilescu-Străuleşti de pe magistrala 4 de metrou.

Metrorex face ANGAJARI
Metrorex face ANGAJĂRI

Metrorex a anunţat că intenţionează să facă sute de angajări, personalul fiind necesar pentru operarea tronsunului de metrou de pe magistrala 4 Parc Bazilescu - Lac Străuleşti, tronson ce ar urma să fie dat în exploatare până la sfârşitul acestui an.

Potrivit directorului general al Metrorex, Marin Aldea, necesarul de personal operativ estimat în vederea exploatării noului tronson de metrou, conform normativelor în vigoare, este de 342 salariaţi (de la 4.218 la finele anului 2015 până la 4.560 la finele anului 2016).

"Toţi urmează să fie încadraţi pe funcţii operative de mecanici, impiegaţi de mişcare, controlori acces, casieri, electromecanici de automatizări şi telecomunicaţii, electromecanici instalaţii generale şi electrice, mecanici întreţinere cale de rulare etc. Încadrarea şi pregătirea acestora pe post trebuie făcută eşalonat, începând cu luna octombrie 2016", a precizat şeful companiei de transport subteran, potrivit romaniatv.net.

Potrivit bugetului de venituri şi cheltuieli al instituţiei, publicat în Monitorul Oficial, câştigul mediu lunar pe salariat determinat pe baza cheltuielilor cu salariile este de 4.815,77 lei pe lună la metrou, adică de două ori mai mult decât câștigul salarial mediu nominal brut la nivel naţional care a urcat la 2.874 lei în luna iunie 2016. În prezent, Metrorex se află în topul angajatorilor din Bucureşti, după RATB, având peste 4.200 de salariaţi.

CITEŞTE ŞI Ce SPORURI şi PREMII primesc angajaţii Metrorex

Etichete: angajari metrorex, Metrorex, salarii Metrorex

0/3 COMENTARII
niculae niculae
23 Apr 21:42
+0
VOTURI
-0
buna ziua se mai fac angajari???? mesj
iacob marius
27 Mar 19:27
+0
VOTURI
-0
buna ziua , se mai fac angajari ? multumesc
niculae niculae
11 Mar 16:39
+0
VOTURI
-0
LUCRARI LA LACATUS REPARATII SI INTERTINERE INSTALARI SANITARE.
PERSOANE CU DEFICIENTA DE AUZ

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE