Metrorex face sute de angajări. Se caută personal pentru operarea tronsonului Bazilescu - StrăuleştiMetrorex a anunţat că intenţionează să facă sute de angajări, personalul fiind necesar pentru operarea tronsunului de metrou de pe magistrala 4 Parc Bazilescu - Lac Străuleşti, tronson ce ar urma să fie dat în exploatare până la sfârşitula cestui an. 

Metrorex face angajari. Compania cauta personal pentru operarea tronsonului Bazilescu - Straulesti (Foto ziare.com)
Metrorex face angajări. Compania caută personal pentru operarea tronsonului Bazilescu - Străuleşti (Foto ziare.com)

Compania de metrou extinde Magistrala 4 cu 2,1 km, prin construirea a două staţii noi de metrou Laminorului şi Străuleşti, un depou, un terminal multimodal şi o parcare de tip Park & Ride.

"Conform strategiei de dezvoltare a reţelei de transport cu metroul şi în baza programului de investiţii al Ministerului Transporturilor şi Metrorex, în cel de-al patrulea trimestrul al anului 2016 urmează să fie pus în funcţiune noul tronson de metrou Secţiunea Parc Bazilescu – Lac Străuleşti, de pe linia 4 Gara de Nord – Lac Străuleşti, în lungime de 2,1 km cale dublă, două staţii, 1 depou şi o parcare Park&Ride", spune Marin Aldea, directorul general al companiei, citat de economica.net.

Potrivit lui, necesarul de personal operativ estimat în vederea exploatării noului tronson de metrou, conform normativelor în vigoare, este de 342 salariaţi (de la 4.218 la finele anului 2015 până la 4.560 la finele anului 2016).

"Toţi urmează să fie încadraţi pe funcţii operative de mecanici, impiegaţi de mişcare, controlori acces, casieri, electromecanici de automatizări şi telecomunicaţii, electromecanici instalaţii generale şi electrice, mecanici întreţinere cale de rulare etc. Încadrarea şi pregătirea acestora pe post trebuie făcută eşalonat, începând cu luna octombrie 2016", precizează şeful companiei de metrou.

Etichete: angajări, laminorului, magistrala 4, Metrorex, metrou, străuleşti

0/2 COMENTARII
SLC
21 May 06:57
+0
VOTURI
-0
Stilul romanesc, incompetent, dar cunostintza sau ruda. Cat timp nu-i impiedica nimeni si nimic, de ce nu ar continua s-o faca?
Ion
20 May 12:06
+0
VOTURI
-0
Si cum le face? Da concurs, da anunt in ziar sau la anofm?

Sau o va face in acelasi stil clasico-romanesc, stilul P.C.R. (Pile,Cunostiinte,Relatii) ?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE