Metrorex închiriază contra cost spaţii din staţiile de metrou pentru campanii de publicitateMetrorex vrea să-şi rotunjească veniturile din închirierea unor spaţii din staţiile de metrou pentru campanii speciale de publicitate.

Metrorex inchiriaza contra cost spatii din statiile de metrou pentru campanii de publicitate
Metrorex închiriază contra cost spaţii din staţiile de metrou pentru campanii de publicitate
Foto: compania

Metrorex anunţă, într-un comunicat de presă, că, prin Hotărârea Adunării Generale a Acţionarilor nr. 1476/5/06.11.2014, s-a aprobat posibilitatea închirierii de spaţii din staţiile de metrou destinate desfăşurării unor activităţi de tip "campanii de publicitate tip proiect special", contra cost.

Preţul chiriei şi condiţiile de desfăşurare a campaniilor de publicitate tip „proiect special" vor fi aprobate în baza rezultatelor stabilite în urma unor negocieri între reprezentanţii Metrorex şi beneficiar, anunţă instituţia, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

"Definim ca „proiect special" orice campanie inedită de promovare a unui mesaj publicitar având în acelaşi timp şi caracter de unicitate/originalitate, care se poate realiza doar pe o perioadă limitată de timp, de maxim 3 luni.

Instalarea elementelor materiale prin care se vor realiza campaniile de publicitate tip „proiect special" nu trebuie să afecteze integritatea pereţilor şi mijloacelor fixe aparţinând Metrorex şi fluxurile de călători; totodată să nu pună în pericol călătorii sau siguranţa circulaţiei.

Pe lângă preţul chiriei, beneficiarul va suporta şi celelalte costuri legate de instalarea reclamei şi aducerea la starea iniţială a spaţiului.

Pentru detalii vă stăm la dispoziţie la telefon: 021.319.36.01 interior 5607 sau e-mail: contact@metrorex.ro", mai precizează Metrorex, în comunicatul citat.

Etichete: chirie, închiriere, Metrorex, metrou bucuresti, publicitate

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h