Metrorex, măsuri împotriva coronavirusului. Toate trenurile de metrou sunt vizateMetrorex a anunțat că toate trenurile de metrou sunt supuse unui program suplimentar de dezinfecție, în contextul prevenirii și diminuării riscurilor de contaminare cu coronavirus.

Metrorex
Metrorex

Compania a anunţat că ia unele măsuri în contextul actual de gripă sezonieră, precum şi pentru prevenirea şi diminuarea riscurilor de contaminare cu coronavirus. Acest program este aplicat în cadrul tuturor tipurilor de salubrizare.

"În trenurile de metrou se va efectua un program suplimentar de dezinfecţie a barelor de susţinere şi a butoanelor de deschidere a uşilor din interiorul acestora cu produse autorizate de Ministerul Sănătăţii. Acest program este aplicat în cadrul tuturor tipurilor de salubrizare, precum şi după executarea reviziilor", se arată într-un comunicat postat pe site-ul instituției.

Mai mult, pentru informarea corectă a publicului călător, Metrorex va expune atât în staţiile de metrou, cât şi în trenuri, afişe educative de prevenţie a infecţiei cu coronavirus.

Etichete: coronavirus, Metrorex, metrou

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h