Metrorex, MODERNIZĂRI de 500.000 lei pe tronsonul Timpuri Noi – Petrache PoenaruMetrorex a obţinut fonduri externe nerambursabile pentru modernizarea instalaţiilor de ventilaţie pe tronsonul Timpuri Noi –  Petrache Poenaru (ex-Semănătoarea).

Metrorex
Metrorex

Proiectul este în valoare de circa 500.000 lei şi a fost atribuit prin licitaţie firmei Metroul SA, în martie anul acesta, scrie economica.net.

Acesta va viza înlocuirea tuturor instalaţiilor de ventilaţie, atât cele care intră în incidenţă cu spaţiile publice, cât şi cele aferente spaţiilor tehnice – 6 staţii şi 5 interstaţii. Durata proiectului este de 70 de luni de la data atribuirii contractului.

Citeşte şi Două noi VAGOANE pentru metroul bucureștean, livrate SÂMBĂTĂ. Cum arată GALERIE FOTO & VIDEO

Metrorex are un buget total de circa 2,2 miliarde de lei în 2016, din care 1,4 miliarde de lei pentru investiţii. 82% din bugetul de investiţii, adică 1,15 miliarde de lei reprezintă fonduri externe nerambursabile, europene. 

Citeşte şi Metrorex face sute de angajări. Se caută personal pentru operarea tronsonului Bazilescu - Străuleşti

Etichete: instalatii de ventilatie, investitii, Metrorex, metrou, timpuri noi-semanatoarea

0/4 COMENTARII
bnn
22 mai 17:56
+0
VOTURI
-0
Scrieți și despre bicicliștii ce călăresc bicicletele pe trotuare și pe trecerile de pietoni.Nu mai putem circula pietonal pe străzile Bucureștiului pe trotuare și pe trecerile de pietoni în condiții de siguranță din cauza lor.
A vedea trecerea de pietoni din Piața Victoriei de la intersecția cu Calea Victoriei etc.Nu mai putem traversa în condiții de siguranță din cauza lor.Să ruleze cu bicicletele pe carosabil alături de ceilalți șoferi respectând aceleași reguli de circulație alături de ei.Nu să deranjeze pietonii pe trotuare și pe trecerile de pietoni.
POENARU
22 mai 15:58
+0
VOTURI
-0
Care Semanatoarea ? De mult nu se mai numeste asa . Ci Petrache Poenaru . Trust me , sunt din Bucuresti .
zzz
22 mai 12:37
+0
VOTURI
-0
foarte bine ca inlocuiesc sistemul de ventilatie ... dar e corect proiectat ? aerul din statiile de metrou este extrem de viciat ... sistemul va fi folosit ? sau va fi doar asa .. ca sa se investeasca in ceva si apoi ....
zzz
22 mai 12:35
+0
VOTURI
-0
nu inteleg de ce rama de metrou trebuie sa impinga aerul din tunel direct in statii ... ar trebui sa fie o cale speciala de evacuare asociata intrarii/iesirii din fiecare statie ....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE