METROREX: "Nu am luat în calcul modificarea tarifelor". Ce abonament ar putea fi introdus



Conducerea Metrorex susține că nu a luat în calcul modificarea tarifelor la călătoriile cu metroul, în următorii doi ani, însă intenționează să introducă abonamente anuale de călătorie și de weekend pentru a veni în sprjinul călătorilor.

Aldea (Metrorex): Nu am luat in calcul modificarea tarifelor
Aldea (Metrorex): Nu am luat în calcul modificarea tarifelor

"Nu am luat în calcul nici pentru anul 2017, nici pentru anul 2018, modificarea tarifelor. Ne gândim totuși la introducerea eventuală a unor titluri de călătorie noi care să vină în sprijinul călătorilor.

Eu mă gândesc, de exemplu, la un abonament anual, la o cartelă care ar putea fi introdusă pentru perioada de weekend, o cartelă pentru un grup mai mare de 3-5 călători. Sunt multe idei, dar asta nu înseamnă că tariful mediu de călătorie s-ar modifica", a anunțat, marți, directorul general al Metrorex, Marin Aldea, pe șantierul Magistralei 5 de metrou, scrie Agerpres.

Potrivit acestuia, Metrorex vrea să înlocuiască sistemul actual de taxare și să introducă aparate de vândut cartele care dau rest.

"Avem acum implementat un proiect de înlocuire a sistemului de taxare în 41 de stații ceea ce înseamnă înlocuirea completă a porților de acces, introducerea a 139 de aparate de vândut cartele de generație modernă, care dau rest, și care rezolvă toată problema deficitului de personal cu care noi ne confruntăm la acest moment", a precizat directorul general al Metrorex.

Etichete: abonamente metrorex, abonamente metrou, Metrorex, metrou, pret cartela metrorex, tarife metrorex

0/2 COMENTARII
Loredana
09 iun 15:06
+0
VOTURI
-0
Cel mai bine ar fi sa se reintroduca abonamentul cu 62 de calatorii, caci de acesta au nevoie salariatii, nu de cartela de weekend!!!
elena
08 iun 11:36
+0
VOTURI
-0
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate ! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: mami_meda@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE