Metrorex pregăteşte o asigurare civilă pentru pagube produse călătorilor în caz de accidenteMetrorex informează mass-media în legătură cu asigurarea civilă pentru pagube produse călătorilor în caz de accidente/incidente feroviare:

 

Metrorex
Metrorex

În ultimul an, polița de asigurare civilă pentru pagube produse călătorilor în caz de accidente/incidente feroviare a constituit o preocupare permanentă a managementului Metrorex, se arată într-un comunicat.

Astfel, în conformitate cu legislația actuală, Metrorex a lansat la finele anului 2015 procedura de angajare a unui expert în domeniul asigurărilor pentru elaborarea unui studiu din care să reiasă posibilele riscuri rezultate din accidente/incidente față de care societatea este vulnerabilă în relația transportator – călător. Studiul cuprinde, în special, identificarea, descrierea și fundamentarea pe baze de calcul a riscurilor rezultate din călătoria cu metroul, stabilirea ariei de întindere a riscurilor, clasificarea riscurilor identificate din punct de vedere al oportunității asigurării acestora și nu în ultimul rând identificarea și fundamentarea nivelului optim de despăgubire a riscurilor identificate.

Metrorex a lucrat, împreună cu firma specializată contractată, la elaborarea caietului de sarcini și a cerințelor acestuia. Varianta finală a caietului de sarcini a fost supusă atenției Consiliului de Administrație, fiind avizat de către Consiliul Tehnico-Economic în data de 01.11.2016.

În momentul de față, se lucrează la documentația de achiziție, urmând ca până la data de 15 noiembrie 2016 să se publice în SEAP anunțul pentru achiziționarea serviciilor.

Etichete: ACCIDENT METROU, asigurare civila, asigurare metrou, Metrorex, metrou

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE