Metrorex suplimentează numărul de trenuri la orele de vârf. Vezi AICI programulMetrorex a suplimentat numărul de trenuri la orele de vârf, între 07:00 şi 09:00 şi între 17:00 şi 19:00, cu câte două trenuri pe magistralele 1 şi 3 şi cu un tren pe magistrala 2.

Metrorex suplimenteaza numarul de trenuri la orele de varf
Metrorex suplimentează numărul de trenuri la orele de vârf

Astfel, pe magistrala 2 circulă 22 de trenuri (1 tren suplimentar) la un interval de 3 minute, maximul posibil, din punct de vedere tehnic, în prezent, susţine Metrorex. Pe magistrala 1 circulă 21 de trenuri (2 trenuri suplimentare), iar pe magistrala 3 circulă 15 trenuri (2 trenuri suplimentare).

La orele de vârf, atât pe magistrala 1 cât şi pe magistrala 3 se circulă la un interval de 3 minute între Nicolae Grigorescu şi Eroilor şi de 6 minute pe restul distanţei.

CITEŞTE ŞI De ce sunt AGENŢI de PAZĂ şi POLIŢIŞTI în Pasajele de la Unirii şi Victoriei. Răspunsul METROREX

De la 1 decembrie vor intra în vigoare noi grafice de circulaţie a trenurilor de metrou pe magistralele 1 şi 3, pentru diminuarea intervalelor de circulaţie, astfel: 2 minute între Nicolae Grigorescu şi Eroilor şi 5 minute pe restul distanţei.

Compania va lua măsuri şi pentru îndrumrea călătorilor cu privire la alegerea traseelor optime de acces şi transport, către zonele de peron cu încărcare redusă, dar şi pentru limitarea accesului în staţii în situaţii de supraaglomerare sau de urgenţă.

Etichete: Metrorex, metrou, program metrou, trenuri metrou

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h