Metrorex va ÎNCHIDE din 26 aprilie mai multe căi de acces din trei staţii de metrouMODERNIZARE STAŢII METROU. Metrorex anunţă, marţi, că în perioada 26 aprilie - 5 mai se vor închide pentru modernizarea instalaţiei de taxare unele căi de acces în staţiile Republica, Titan şi Nicolae Grigorescu.

Aglomeratie metrou
Aglomeraţie metrou

MODERNIZARE STAŢII METROU. Astfel, în staţia Republica, vor fi închise accesurile dinspre Bulevardul Basarabiei, Şoseaua Dudeşti-Pantelimon şi gara Titan-Sud. În staţia Nicolae Grigorescu va fi închis accesul dinspre Bulevardul Nicolae Grigorescu, iar în staţia Titan va fi închis accesul dinspre Bulevardul Nicolae Grigorescu, Parcul IOR.

Călătorii vor putea utiliza celelalte căi de acces disponibile.

Începând cu 26.04.2017 vor fi deschise următoarele căi de acces, modernizate: staţia Republica –Acces A (bulevardul Basarabiei), staţia Titan - Acces B (bulevardul Nicolae Grigorescu, strada Liviu Rebreanu) şi staţia Nicolae Grigorescu - Acces A (bulevardul Camil Ressu, Aleea Fuiorului)", se arată într-un comunicat al Metrorex.

MODERNIZARE STAŢII METROU. Modernizarea sistemului de control vizează linia actuală de turnicheţi, care are o vechime de peste 20 de ani şi care va fi înlocuită cu porţi de acces batante, care facilitează intrarea şi evacuarea rapidă a călătorilor în situaţii de urgenţă, precizează Metrorex.

Noile porţi de acces vor avea dublă utilitate, atât prin sistemul de citire a benzii magnetice, cât şi prin sistemul de citire a cardurilor contactless, sistem care va putea fi utilizat după finalizarea lucrărilor de modernizare a sistemului de control-acces din toate staţiile de metrou.

MODERNIZARE STAŢII METROU. Mai mult, lucrările de modernizare implică 139 de automate de vândut cartele care sunt prevăzute să dea rest şi să funcţioneze inclusiv cu POS.

Astfel, 41 de staţii de metrou vor avea instalaţii noi de control-acces.

Etichete: Metrorex, MODERNIZARE STAŢII METROU, reparații metrou

0/2 COMENTARII
andrei
26 Apr 12:42
+0
VOTURI
-0
iNTELEG ca este o mica problema cu faptul ca cartele trebuie introduse invers,dar nu este tembel sistemul . Cartele facute aveau aceasta sageata ca se le arate oamnenilor cum sa introduca cartele. Si atunci cand a aparut acatualul sistem cartele se introduceau inversc pana a aparut sageata.

Oameni trebuie sa se adapteze .
Cris
26 Apr 09:00
+0
VOTURI
-0
Noul sistem de porti instalat la statia N. Grigorescu, iesirea ILIOARA este tembel: Nu scrie pe portile de intrare care functioneaza exclusiv cu cardul, iar cartelele magnetice clasice, de hartie, trebuie introduse INVERS, cu sageata spre exterior, in loc de interior. Confuzie maxima, in randul calatorilor, in dimineata zilei de 26 aprilie la intrarea in aceasta statie de metrou.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE