Metrorex vrea să dea 300.000 de euro pentru servicii de psihiatrie sau psihologie și analizeMetorex a iniţiat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) o licitaţie deschisă pentru servicii de analize medicale şi servicii de psihologie sau psihiatrie pentru angajaţi. Valoarea estimată a contractului ajunge până la maxim 1.078.960 lei fără TVA, respectiv 1,33 milioane lei cu TVA inclus, echivalentul a circa 300.000 de euro.

Programul METROREX si programul RATB de CRACIUN 2014 si REVELION
Programul METROREX și programul RATB de CRĂCIUN 2014 și REVELION
Foto: compania

Anunţul de participare postat în SEAP presupune încheierea unui acord-cadru cu maxim trei agenţi economici pentru servicii de examinare medicală şi psihologică a personalului cu atribuţii în siguranţa transporturilor. Durata acordului-cadru este de 48 de luni de la data atribuirii contractului şi, conform anunţului postat în SEAP, vizează prestarea de servicii de analize medicale şi servicii de psihologie sau psihiatrie pentru angajaţi.

Potrivit caietului de sarcini aferent acestui anunţ de participare, examinările medicale pentru personalul feroviar cu responsabilităţi în siguranţa transporturilor vor cuprinde obligatoriu următoarele servicii:

- medicină internă - examenul constă în anamneză, examen clinic general, analize paraclinice obligatorii înscrise în fişa medicală tip de siguranţa transporturilor, test serologic pentru lues-VDRL, test HIV, electrocardiogramă, determinare toxicologică a prezenţei drogurilor - atunci când există indicii sau suspiciuni clinice, şi Rx pulmonară şi ecografie abdominală, la recomandarea medicului;

- chirurgie generală - examenul constă în anamneză pentru constatarea antecedentelor chirurgicale (operatorii, traumatice, congenitale) şi examen clinic general pentru evidenţierea afecţiunilor invalidate chirurgicale sau dobândite, afecţiunilor arteriale şi venoase periferice, somatic sau visceral; pentru completa elucidare cazurile vor fi îndrumate, după caz, la medici de la alte specialităţi chirurgicale înrudite (urologie, ortopedie sau ginecologie);

- oftalmologie;

- otorinolaringologie - examenul ORL constă în anamneză şi examen clinic obiectiv (rinologie, faringolaringologie şi otologie) şi funcţional (acumetrie fonică, audiometrie, examen vestibular cu ajutorul probelor spontane);

- neurologie - examenul se va face pentru depistarea eventualelor paralizii periferice sau de nervi cranieni, atrofii musculare, deformări ale scheletului;

- psihiatrie - examenul psihic elementar cuprinde: aspectul general, anamneza cu evaluarea percepţiei, atenţiei, memoriei, gândirii, afectivităţii, comportamentului, voinţei, ritmului nictemeral (n.r. - ritmul pentru un interval de timp de 24 de ore (o zi și o noapte) folosit pentru a urmări variațiile unor funcții biologice), logicii acţiunilor, timpului de reacţie, conştienţei, criticii bolii; examen psihologic clinic.

Cantitatea totală prevăzută de acordul-cadru este de minim 6.528 examinări/reexaminări şi de maxim 9.744 examinări/reexaminări pentru 48 luni.

Atribuirea acordului-cadru se face după preţul cel mai scăzut, potrivit anunţului.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15 ianuarie 2015, la ora 10:00, iar ofertele vor fi deschise în aceeaşi zi, la ora 12.00.

Participanţii la licitaţie trebuie să aibă o medie a cifrei globale de afaceri pe ultimii trei ani (2011, 2012, 2013) de minim 400.000 lei. De asemenea, fiecare ofertant trebuie să facă dovada faptului că a realizat în ultimii 3 ani prestare de servicii similare celor care fac obiectul procedurii de achiziţie, în valoare minimă cumulată de 200.000 lei, la nivelul a cel mult 3 contracte.

Ofertanţii trebuie să facă şi dovada competenţei în specialităţile din domeniul medical pentru investigaţiile/ serviciile solicitate, care să le permită îndeplinirea obiectului acordului-cadru, în conformitate cu cerintele formulate în Caietul de sarcini. "Astfel, prestarea serviciilor medicale se va face numai cu personal de specialitate conform Legii nr. 95/2006 şi Legii nr. 48/2004, respectiv cu medici specialişti care sunt membri ai Colegiului Medicilor din România. Testarea psihologică a aptitudinilor în munca se va face de către psihologi cu drept de liberă practică, ce îşi exercită profesia în conformitate cu Legea nr. 213/2004 si HG nr. 788/2005 şi sunt membri ai Colegiului Psihologilor din România. În acest sens, se va prezenta o listă cu componenţa medicală propusă pentru îndeplinirea obiectului acordului-cadru, însoţită de documente care atestă certificarea/ autorizarea personalului propus", se mai precizează în anunţul de participare postat în SEAP.

Sursele de finanţare pentru acest acord-cadru sunt asigurate din subvenţie de la bugetul de stat şi venituri proprii.

Etichete: analize, analize medicale, licitaţie, licitaţie publică, Metrorex, metrou, metrou bucuresti, psihiatrie, psiholog, servicii medicale

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE