Metrou blocat în staţie pentru salvarea unui căţel aflat în tunelul metroului de patru zileCirculaţia metrourilor a fost oprită astăzi între Eroilor și Preciziei timp de mai multe minute pentru salvarea unui căţeluş.

metrou blocat la statia Lujerului pentru salvarea unui catelus
metrou blocat la staţia Lujerului pentru salvarea unui căţeluş

Operaţiunea de salvare a avut loc în staţia Lujerului. Căţelul care rămăsese blocat între linii încă de sâmbătă seară a fost salvat şi botezat Lujerică, după numele staţiei. "Prin grija Ministerului Transporturilor s-a oprit curentul. Au venit şi cei de la ASPA, prinzătorii cărora le multumesc, şi am reuşit să-l prindem. Poliţia este aici ca să facă o anchetă, pentru că cine se face vinovat trebuie să plătească", a declarat Marius Marinescu, preşedinte de onoare FPAM, implicat în salvare.

Nu doar soarta cățelului i-a împins pe salvatori în tunel pentru al găsi pe Lujerică, ci și faptul că un metrou care l-ar fi lovit ar fi putut deraia.

Circulaţia metrourilor a fost reluată după câteva minute, potrivit Realitatea TV. 

Poliția a demarat o anchetă pentru a verifica dacă animalul a ajuns întâmplător pe linia de metrou sau dacă a fost aruncat acolo.

Etichete: blocat, lujerului, metrou

0/5 COMENTARII
Diana
29 aug 11:45
+0
VOTURI
-0
Ca Marinescu si-a adaugat la haita de 16 bucati pe care o are in curte/casa inca un caine nu intereseaza decat devoratorii de can can. Ca timp de 4 zile Metrorex nu a cautat cainele cu cainii politisti, ca doar prin minune de la Dumnezeu foarte multi dintre noi am fost salvati in a nu ajunge in cimitire sau in scaunele cu rotile, da, ne intereseaza. Rugam presa sa ceara o pozitie oficiala din partea Metrorex si a Politiei in acest caz care ar fi putut avea repercursiuni infinit mai grave decat cel al calcarii unui caine. Oare presa a ajuns sa trateze atat de superficial lucrurile coborandu-se la nivelul de judecata al lui Marinescu (pe el il lasa rece si numarul imens de oameni muscati, mutilati sau oamorati de haitele de maidanezi, motiv pentru carev nu poate fi inclus in categoria oamenilor care judeca lucid). A ajuns presa sa nu mai vada padurea de copaci? Grav.
gigel
29 aug 10:04
+0
VOTURI
-0
Daca nici in metrou nu mai scapam de maidanezi atunci chiar ca suntem vai de capul nostru.
Poate asa se va trezi Oprescu si va face ceva in legatura cu maidanezii din Bucuresti care acum sunt mai multi decat pe vremea lui Basescu.
Dana
29 aug 01:07
+0
VOTURI
-0
Tara arde, Marinescu se piaptana, iar presa nu constientizeaza gravitatea acestei stiri. Politia trebuie sa se autosesizeze in acest caz intrucat angajatii Metrorex STIAU ca un caine era pe sine si NU AU INTRERUPT circulatia trenurilor. Intereseaza pe cineva ce nume a pus Bideu cainelui? Oricum intre caini si oameni, pentru el cei din urma nu conteaza...In primul rand, declaratia lui publica in ceea ce priveste cautarea unui stapan pentru caine denota ignoranta crasa in ceea ce priveste legile privitoare la cainii fara stapan si anume legea 227/2002 care prevede clar ca toti cainii cainii care au crotal in ureche au fost ADOPTATI pe formular de adoptie. Proprietarul care a abandonat cainele (lesne de identificat dupa cip) trebuie acuzat in solidar cu Metrorex pentru punerea in primejdie a vietilor oamenilor. In ce tara traim?!!
Florea Ioana
28 aug 21:14
+0
VOTURI
-0
Oare incepem sa ne civilizam ??? mai sa fie, aproape ca nu-mi vine sa cred !!
Andrea
28 aug 17:45
+0
VOTURI
-0
Bravo Metrorex si felicit pe toti cei care s-au implicat in aceasta actiune.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE