METROU DRUMUL TABEREI. Care este stadiul LUCRĂRILOR. Râul Doamnei - Eroilor, gata în 2017 FOTOMETROU DRUMUL TABEREI. Ministrul Transporturilor, Sorin Buşe, a reconfirmat pentru al doilea semestru din 2017 termenul de finalizare a lucrărilor la secţiunea Râul Doamnei - Eroilor din magistrala 5 de metrou, care va lega cartierul Drumul Taberei de centrul Capitalei.

METROU DRUMUL TABEREI."Evenimentul de azi este o premieră. Am dorit ca cetăţenii să vadă cum au evoluat lucrările pe această magistrala de metrou. În iulie, nu credeam că vom vedea ce vedem astăzi. Reconfirm termenul pentru finalizarea lucrărilor pe această porţiune din magistrala 5 pentru semestrul al doilea", a declarat ministrul Transporturilor, prezent la turul staţiilor de metrou.

Bucureştenii pot vedea, duminică, felul în care arată staţiile de metrou dar şi spaţiile tehnice care nu vor fi accesibile publicului.

METROU DRUMUL TABEREI. "Aveţi ocazia să vedeţi câteva dintre staţii. Procentul este între 90 şi 100% de finalizare. Speram să vă placă. E interesant sa vedeţi cum arată o staţie aflată în lucru", a spus şi Marin Aldea, directorul general al Metrorex.

În subteran, lucrările sunt gata în proporţie de 80 la sută. Şinele pe care va circula metroul nu sunt montate şi nici cablurile de înaltă tensiune.
Bucureştenii pot vizita, până duminică la ora 15.00 viitoarele staţii de metrou Orizont, Favorit şi Drumul Taberei 34, care vor face parte din Magistrala 5, pe secţiunea Râul Doamnei - Eroilor.

METROU DRUMUL TABEREI. Vizitatorii pot vedea şi tunelul de legătură între staţiile Favorit şi Drumul Taberei 34, cu intrarea/ieşirea prin staţia Favorit, într-o "excursie" de 45 de minute.

Proiectul Magistrala 5 de metrou - Secţiunea Râul Doamnei - Eroilor (PS Operă) inclusiv Valea Ialomiţei va avea o lungime totală de 7 kilometri, un număr de 10 staţii şi un depou. Valoarea totală a proiectului este de circa 3,12 miliarde lei cu TVA.

Etichete: Drumul Taberei, magistrala 5, metrou, metrou drumul taberei, râul Doamnei - Eroilor, Sorin Buşe

0/4 COMENTARII
Chipper
09 oct 19:28
+0
VOTURI
-0
Nu in iarna asta, gen decembrie 2017-ianuarie 2018?
Idei de Afaceri
29 nov 20:55
+0
VOTURI
-0
Noi inregistram idei de afaceri http://biab.ro/
Narcis Madalin
27 nov 20:25
+0
VOTURI
-0
Daci daca tu ai pretentia ca un guvern sa faca intr-un an ce nu au facut atatea guverne in 25 de ani inseamna ca traiesti intr-o realitate paralele. Apoi sincer nu poti sa ai pretentia ca metroul sa fie in functiune atata timp cat celelalte guverne ce s-au succedatla putere nu au respectat termenele, cel putin in acest moment avem un termen rezonabil si de bun simt ...
TUDOR POPESCU
27 nov 17:37
+0
VOTURI
-0
Bravo Buse !! deci al doilea trimestru al lui 1017 insemna 31 decembrie .. dupa care uiti sa ne prostesti in continuare cu cele 6 luni de probe .. asa ca inauguram de craciunul 2018 Pana atunci NIMENI N-O SA STIE CUM L-A CHEMAT PE ACTUALUL MINISTRU asa ca nu conteaza cum ne pacalesti azi.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h