Metroul din Drumul Taberei:Cârtița uriașă Varvara a ajuns la Orizont. De Crăciun ajunge și FilofteiaCârtiţa uriaşă care sapă primul tunel de metrou, Varvara, a ajuns la staţia Orizont, după săparea primei staţii de metrou. Cea de-a doua cârtiță, Filofteia, este așteptată de Crăciun la Orizont. Lucrările se reiau după Revelion.

Metroul din Drumul Taberei:Cartita uriasa Varvara a ajuns la Orizont. De Craciun ajunge si Filofteia
Metroul din Drumul Taberei:Cârtița uriașă Varvara a ajuns la Orizont. De Crăciun ajunge și Filofteia
Foto: forum.metrouusor.com/Marian Andrei

Prima dintre frezele care sapă la Metroul de Drumul Taberei, Varvara, a ajuns la staţia Orizont şi s-a oprit, pentru că staţia trebuie translatată. Până la Crăciun, şi cea de-a doua freză, Filofteia, va ajunge la Orizont, spune Aurel Radu, directorul Metrorex.

După Sărbători, cele două freze pornesc mai departe către destinaţia Interesecţia Moghioroş. „Tot aşa, întâi pleacă Varvara, apoi Filofteia. În scurt timp, va trebui să decidem şi cum va arăta Pasajul Moghioroş. Vom stabili cu consultantul şi modalitatea prin care să facem acest proiect mai ieftin”, a spus Radu, scrie economica.net.

Varvara a început săparea tunelului la sfârşitul lunii septembrie, de la staţia Academia Militară. De atunci, a înaintat într-un ritm de patru metri pe zi.

Etichete: Favorit, Filofteia, metroul de drumul taberei, metroul din Drumul Taberei, Orizont, Varvara

0/1 COMENTARII
Metrou incet
11 dec 11:04
+0
VOTURI
-0
Dupa ce ca sunteti in intarzieri, mai aveti si tupeul sa va luati liber de sarbatori...
Cati salariati au liber toata saptamana, de la Craciun pana dupa Anul Nou? Dar voi va dati cu fundul de pamant ca n-aveti salarii mari, ca munciti de curg apele pe voi, ca...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE