Metroul Drumul Taberei. Se montează primele scări rulante, la staţia Orizont IConstructorul metroului spre Drumul Taberei a început să monteze scări rulante, la staţia Orizont. Aceasta ar putea fi prima staţie finalizată integral de pe secţiunea Eroilor-Râul Doamnei a Magistralei 5.

Se monteaza primele scari rulante, la statia Orizont I
Se montează primele scări rulante, la staţia Orizont I

Scările rulante sunt deja montate în staţia Orizont, spune un membru al forum.peundemerg.ro, potrivit economica.net. Un alt membru a postat o imagine cu scări rulante ce urmează să fie montate.

Orizont şi Valea Ialomiţei sunt staţiile cu cel mai avansat nivel de realizare a lucrărilor, conform datelor actualizate la 12 septembrie.

Procentul de realizare a structurii de rezistenţă aferentă tronsonului Râul Doamnei – Eroilor (PS Opera) inclusiv Valea Ialomiţei este, în acest moment, de 82%, fiind realizaţi 7.713 metri liniari (ml) de tunel din totalul de 8.433 ml, se arată într-un comunicat la Metrorex din 15 septembrie.

Lucrările sunt prevăzute a fi finalizate în primul semestru al anului 2017. În perioada 5 - 10 septembrie 2016, echipamentul Tunnel Boring Machine (TBM) "Sfânta Varvara" a fost scos din Puţul de Scoatere Scut (PSS) Eroilor 1 şi reintrodus în statia Eroilor 2, pentru continuarea executării tunelurilor acestui tronson al Magistralei 5.

VEZI ŞI Lucrările la două noi staţii de metrou din Bucureşti sunt aproape GATA

Etichete: lucrări metrou, magistrala 5 metrou, Metrorex, metrou, metrou drumul taberei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h