Metrouri blocate la Dristor, luni după-amiazăMetrourile au fost blocate, luni după-amiază la staţia Dristor din cauză că un tren de metrou s-a defectat la Obor, au precizat pentru B365.ro oficialii Metrorex. 

Metrouri blocate la Dristor, luni dupa-amiaza
Metrouri blocate la Dristor, luni după-amiază

Trenurile de metrou nu au circulat, luni după-amiază, la staţia de metrou Dristor din motive tehnice, au fost anunţaţi călătorii de către oficialii companiei de transport subteran. 

Reprezentanţii Metrorex au confirmat pentru B365.ro că blocajul metrourilor s-a datorat defectării unui tren de metrou la staţia Obor. Din cauza aceasta, circulaţia metrourilor s-a desfăşurat pe un singur fir pe relaţia Obor-Dristor 2. 

Circulaţia a fost reluată la aproximativ o oră de la producerea defecţiunii, adică în jurul orei 17.30, a anunţat Evelyne Croitoru, purtătorul de cuvânt al Metrorex. 

Un tren de pe magistrala 2 de metrou s-a defectat, luni dimineaţă, astfel încât aglomeraţia a fost şi mai pronunţată decât de obicei pe această linie.

Luni, la ora 7.50, s-a defectat un tren care circula pe magistrala 2, la Apărătorii Patriei, pe sensul spre Pipera, au declarat reprezentanţi ai Metrorex pentru B365.ro. Conform sursei citate, a fost nevoie de 10 minute ca trenul să se pună în funcţiune şi să se reia circulaţia. Însă, cum defecţiunea s-a suprapus cu aglomeraţia de dimineaţă, numărul calatorilor de pe peron a fost mult mai mare decât de obicei.

Potrivit unor calatori, la Eroii Revoluţiei, în jurul orei 8.30, călătorii aşteptau şi pe scări trenurile, din cauza aglomeraţiei de pe peron.

Etichete: defectiune tren metrou, Dristor, luni, metrou

0/2 COMENTARII
Daniela
15 Dec 09:04
+0
VOTURI
-0
Cine este Catalin Homor de la Metrorex-CNADNR

http://www.cancan.ro/actualitate/aici-au-fost-ascunsi-banii-de-la-anrp-cancan-ro-a-gasit-blocul-de-lux-al-sforarului-din-dosarul-retrocedarilor-frauduloase.html
Daniela
14 Dec 20:15
+0
VOTURI
-0
Bravo !
Ca semn de multumire, Catalin Homor a fost promovat la CNADNR pentru cat de bine a gestionat Metrorex

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE