Mezinul familiei Bodnariu se întoarce alături de părinţiBebeluşul Ezechiel trebuie să se întoarcă la familia naturală, iar soţii Bodnariu au dreptul să-şi vadă cei doi băieţi mai mari de două ori pe săptămâna, în loc de o dată, potrivit informaţiilor furnizate de Daniel Bodnariu, fratele lui Marius Bodnariu, informează Gândul.

Mezinul familiei Bodnariu se intoarce alaturi de parinti
Mezinul familiei Bodnariu se întoarce alături de părinţi
Foto: gandul.info

Decizia a fost luată de o instanţă norvegiană, dar nu face nici o referire la cele două fete aflate momentan în custodia altor familii, informează Gândul.

Decizia poate fi atacată atât de familia Bodnariu, cât şi de Barnevernet.

Copiii familiei românului Marius Bodnariu, inginer IT, şi soţiei sale norvegiene Ruth, asistentă medicală, au fost luaţi de către Serviciul de Protecţie a Copilului din Norvegia, Barnevernet, în noiembrie, după ce două dintre fete, cele mai mari din familie, ar fi spus că primesc corecţii fizice de la părinţi. De asemenea, părinţii ar fi suspectaţi de îndoctrinarea religioasă a copiilor.

Cei cinci copii au fost plasaţi în trei familii-surogat, iar de curând a fost deschisă procedura adopţiei internaţionale pentru ei, potrivit reprezentanţilor familiei.

Etichete: cazul Bodnariu, copii Bodnariu, familia bodnariu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE