Microsoft, BRD, Unilever şi Vodafone vor să înveţe 300 de tineri să devină angajabiliUn număr de 300 de studenţi din ani terminali, masteranzi, doctoranzi sau absolvenţi sunt chemaţi să se înscrie într-un program de două zile organizat în Bucureşti pentru a învăţa de la directori de resurse umane, recruiteri şi şefi ai unor companii precum Microsoft, BRD, Unilever, Vodafone, Philips sau EY cum să se remarce la locul de muncă, ce importanţă are CV-ul în obţinerea unui job sau cum pot deveni mai angajabili în ochii angajatorilor.

Microsoft, BRD, Unilever si Vodafone vor sa invete 300 de tineri sa devina angajabili
Microsoft, BRD, Unilever şi Vodafone vor să înveţe 300 de tineri să devină angajabili

În plus, în cadrul evenimentului Top Talents România, derulat de firma de consultanţă în resurse umane Catalyst Solutions, care deţine platforma de recrutare online Hipo.ro, tinerii vor putea să “vâneze” locurile de muncă sau poziţiile de internship scoase la concurs de companii şi vor participa la o simulare de business.

Acesta va avea loc în perioada 15-16 mai la Hotel Caro din Bucureşti, iar cei 300 de tineri vor fi selectaţi în urma evaluării CV-urilor depuse online pe platforma online Hipo.ro şi pe baza rezultatelor pe care le vor obţine la un set de teste online. Cei care vor să se înscrie în program îşi mai pot depune CV-urile până joi, 8 mai. Participarea la Top Talents este gratuită, în baza înscrierii pe site-ul de recrutare al Catalyst.

Sursa: ZF

Etichete: BRD, CV, job, microsoft, Unilever, vodafone

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE