MIHAELA RĂDULESCU, impresionată de un acrobat la ROMÂNII AU TALENT, vineri, 26 februarie 2016MIHAELA RĂDULESCU, ROMÂNII AU TALENT: Mihaela Rădulescu a fost impresionată de un acrobat, vineri seară, în SEZONUL 6 de la ROMÂNII AU TALENT.

MIHAELA RADULESCU, impresionata de un acrobat la ROMANII AU TALENT, vineri, 26 februarie 2016
MIHAELA RĂDULESCU, impresionată de un acrobat la ROMÂNII AU TALENT, vineri, 26 februarie 2016
Foto: gandul.info

MIHAELA RĂDULESCU, ROMÂNII AU TALENT:

Un concurent din Republica Moldova a impresionat-o pe Mihaela Rădulescu, vineri sear.

"Exact ce mi-a recomandat doctorul! Adevărul e că îmi trebuie unul din asta mai echilibrat, căci unul care sare pe toate alea am bifat", a spus Mihaela Rădulescu în emisunea din 26 februarie.

În timpul acrobațiilor moldoveanului, Pavel Bartoș s-a adresat doamnelor din juriu: "Respiră, Mihaela, respiră! Andra, respiră și tu!".

 Numărul nu a fost perfect, dar Mihaela Rădulescu a spus că nu-i poate găsi vreun defect concurentului:

"A fost un cadou frumos, plăcut ochiului și sufletului. Ție, să-ți găsesc vreun defect, aș fi nebună! Eu sunt o femeie foarte casnică, mă gândesc cum dai tu cu aspiratorul, cum spargi o ceapă. Mă gândesc câte am putea face noi împreună acasă", a adăugat ea.

Diva, care i-a acordat votul pentru etapa următoare, la fel ca ceilalţi trei juraţi, a mărturisit că tânărul i-a adus aminte de... Dani. "Am crezut că e Dani prima dată. Eşti visul meu, ai pantaloni roţii, te dai cu motorul, te dai peste cap", a spus jurata, cu zâmbetul pe buze.

sursa: rtv.net

Etichete: mihaela rădulescu, mihaela radulescu romanii au talent, romanii au talent sezonul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE