Mihaela Rădulescu către pictorul ROMÂNII AU TALENT condamnat pentru crimă:Ţi-aş ierta toate păcateleROMÂNII AU TALENT 2015. Pictorul de la Romanii au Talent, care a ieșit de curând din închisoare pentru omorârea unei tinere de 25 de ani, a fost lăudat în direct de Mihaela Rădulescu.

Mihaela Radulescu socheaza din nou: "Vazand toate acestea eu ti-as ierta toate pacatele"
Mihaela Rădulescu șochează din nou: "Văzând toate acestea eu ți-aș ierta toate păcatele"
Foto: Facebook

ROMÂNII AU TALENT 2015. Mama tinerei de 25 de ani omorate de pictorul de la Romanii au Talent spune ca a lesinat cand l-a vazut la Pro Tv. Femeia spune ca a retrait, in ultimele zile, cosmarul din urma cu 12 ani, cand si-a gasit fiica intr-o balta de sange. De vina este faptul ca unul dintre ucigasii fetei, iesit din inchisoare, a participat la show-ul Romanii au talent, scrie metropotam.ro.

Mai mult, acesta i-a si emotionat pana la lacrimi pe cei din platou si a mai si facut-o pe Mihaela Radulescu sa exclame:

"Povestesti frumos, pictezi frumos. Vazand toate acestea eu ti-as fi iertat toate pacatele!".

Pentru 200 de euro, fata de 25 de ani a fost omorata intr-o noapte de decembrie din 2003 de doi prieteni cu care copilarise (Grigoriu Andrei si Lungu Constantin).

ROMÂNII AU TALENT 2015. Aflat la Romanii au talent, Andrei Grigoriu a impresionat pe toata lumea cu povestea sa trista. Despre acel moment, mama fetei omorate spune urmatoare:

Nu eram in camera cu televizorul cand a fost difuzat momentul, asa ca doar auzeam ce se spune. Cand am inteles cine este, am revenit si am privit la televizor impietrita. La final, cand am auzit-o pe Mihaela Radulescu cum i-a spus ca ea i-ar fi iertat toata pacatele, iar pe dl. Bebe cum vorbea despre sufletul lui bun, am crezut ca se prabuseste tavanul pe mine. Am urlat, am retrait cosmarul din urma cu 12 ani. As fi strigat sa afle toata lumea cine e el si ce a facut de fapt. El e omul care mi-a omorat fata, care mi-a distrus viata!
Aceasta a mai adaugat:

El si celalalt baiat, Lungu, se imprumutasera la Erika cu 200 de euro si tot amanau sa-i dea banii. Am inteles ca atunci cand s-au intalnit cu fiica mea i-au mai cerut bani, iar ea a inceput sa tipe la ei. S-au enervat si au omorat-o. Grigoriu a tinut-o ca sa nu tipe, iar Lungu i-a taiat gatul.

Fata mea s-a zbatut, au spus anchetatorii, pentru ca a fost atat de tare tinuta incat avea mandibula rupta. Cei doi criminali au plecat apoi, s-au spalat in Bega si tot acolo au aruncat cutitul. Apoi, au fost la bunica unuia dintre ei si s-au schimbat, iar hainele murdare de sange, Grigoriu le-a ars sub un pod. Eu stiu toate aceste informatii de la proces, din ce spuneau anchetatorii. [...] ADN-ul celor doi a fost gasit sub unghiile fetei mele, a incercat sa ii zgarie ca sa se apere.

ROMÂNII AU TALENT 2015. Andrei Grigoriu avea in 2003, 19 ani, a fost condamnat la 16 ani de inchisoare, iar in decembrie anul trecut a fost eliberat conditionat. Lungu Constantin, cel care i-a taiat gatul fetei, avea atunci 21 de ani, si a primit o pedeapsa de 22 de ani de inchisoare.

Etichete: mama tinerei omorâte, mihaela rădulescu, românii au talent

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE