Mihai de la HiQ candidează din partea PSD, în Sectorul 6Mihai Sturzu și-a depus candidatura pentru un colegiu de deputați din Sectorul 6, informează Antena 3.

Secretarul de stat Liviu Voinea nu mai candidează pentru PSD în sectorul 6, a anunțat luni președintele social-democraților bucureșteni, Ecaterina Andronescu, în colegiul acestuia fiind propus Mihai Sturzu, solist al trupei Hi-Q și membru TSD, relatează NewsIn.

"La noi este o modificare în sectorul 6, dl secretar de stat Liviu Voinea a preferat să se ocupe în mod special de strategia ministerului de Finanțe și ca atare și-a declinat participarea la acestă competiție și a intrat pe locul domniei sale dl Sturzu (Mihai Sturzu, n.red.), la fel de tânăr și la fel de bine intenționat", a anunțat Andronescu la BEM, cu ocazia depunerii listei candidaților USL în Capitală.

Secretarul de stat în Ministerul Finanţelor, Liviu Voinea, a avut rezervat colegiul 24 Camera Deputaților din sectorul 6 pentru o candidatură din partea PSD.

Pe de altă parte, în sectorul 2, acolo unde în colegiul 7 Camera Deputaților erau în cărți patru nume, va merge în alegeri un candidat "garantat de Vanghelie", Violeta Tudorie, actual consilier local în acest sector. În cel de-al doilea colegiu de deputat care revine PSD în sectorul 2 a rămas definitivă candidatura pentru un nou mandat a Rodicăi Nassar, șefa filialei de sector a PSD.

Mihai Sturzu a fost desemnat purtător de cuvânt al Tineretului Social Democrat, în anul 2010. El s-a implicat și în campania electorală pentru alegerile locale, după cum prezenta el însuși:

"Am vrut sa pun si eu umarul la eforturile colegilor nostri, cum am putut mai bine. Am participat la emisiuni TV, emisiuni radio, conferinte de presa, lansari de canditati, concerte, evenimente culturale si sportive, intalniri cu tinerii din organizatiile noastre si din afara TSD, am tinut discursuri despre programul de guvernare USL, am impartit pliante pe strada, am stat de vorba cu oamenii in piete si cartiere.

Am fost in locuri diferite, de la aceeasi scena pe care se afla si Presedintele PSD, domnul Prim Ministru Victor Ponta, pana la noroaiele din zilele ploiase, in comune de 1,000 de locuitori.

In total, am fost in 20 de judete (inclusiv Bucuresti), in peste 50 de localitati. Am dus mesajele USL si PSD la peste 100,000 de oameni. Imi pare rau ca nu am putut sa ajung in mai multe judete. Am condus peste 15,000 de km si am ratat cateva nopti in care am dormit cate o ora, doua in masina, pe marginea drumului.

Acum, la final, urez tot succesul din lume tututor candidatilor nostri la alegerile de maine. Sunt mandru si onorat sa fac parte din aceasta echipa PSD / USL.

Multumesc tuturor colegilor mei din TSD ! Succes !"

Etichete: Camera Deputatilor, candidat, colegiu, psd

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE