Mihai Fifor, ales preşedinte al Consiliului Național al PSD, în locul Rovanei PlumbMihai Fifor a fost ales preşedinte al Consiliului Național al PSD, în locul Rovanei Plumb.

Mihai Fifor, ales presedinte al Consiliului National al PSD, in locul Rovanei Plumb
Mihai Fifor, ales preşedinte al Consiliului Național al PSD, în locul Rovanei Plumb
Foto: ziuanews.ro

Mihai Fifor, liderul senatorilor PSD, a fost ales, la propunerea lui Liviu Dragnea, preşedintele Consiliului Naţional, prin votul unanim al delegaţilor din sală. Rovana Plumb, cea care a ocupat această funcţie, a anunţat încă de luni că nu va mai candida la această funcţie. Niţă este cel care în toamnă a vrut să devină omul numărul doi în PSD, adică preşedinte executiv PSD.

Mihai Fifor a fost respins de către preşedintele Iohannis, pentru a prelua şefia Ministerului Transporturilor, anul trecut. 

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, că absenţa Rovanei Plumb de la şedinţa Consiliului Naţional al partidului în care aceasta a fost înlocuită cu Mihai Fifor a fost cauzată de faptul că este "aproape la fel de răcită" ca el, doar că fiind bărbat este "mai tare" şi rezistă "mai bine".

"Nu e foarte grav. Este aproape la fel de răcită ca şi mine, numai că eu fiind bărbat, auch, numai că eu fiind mai tare rezist mai bine. Aseară am vorbit cu ea", a comentat Dragnea, la finalul Consiliului Naţional.

În ceea ce priveşte alegerea lui Mihai Fifor, Dragnea a spus că "a fost o surpriză plăcută": "Mihai Fifor este un om în care eu am foarte multă încredere. Un tânăr care este riguros, un tânăr care ştie ce vorbeşte, un tânăr care are foarte multă bună credinţă şi care are viziune, şi care eu cred că va face din Consiliul Naţional structura de care partidul are nevoie, pe care o aşteptă de mulţi ani", a comentat Dragnea, la finalul Consiliului.

Protocol PSD- ALDE

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a mai anunţat marţi că PSD și ALDE vor semna miercuri un protocol de colaborare electorală.

"Am stabilit și cu domnul Tăriceanu și cu domnul Daniel Constantin forma finală a protocolului. Mâine (n.r. miercuri), la ora 12,00, aici, la Parlament", a anunțat președintele PSD.

Dragnea a adăugat că va fi un acord care va mări șansele în acest an electoral atât pentru PSD, cât și pentru ALDE.

 

Etichete: Mihai Fifor, Rovana Plumb

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE