Mihai Găinușă va avea emisiune la un nou post de radioConsiliul Național al Audiovizualului a aprobat, marți, schimbarea numelui postului H FM în Radio Seven. Postul de radio a fost reprezentat în fața membrilor CNA de omul de radio Bogdan Strătulă, care ocupă funcția de director al postului, și de Mihai Găinușă, care se va ocupa de matinalul „7 Dimineața”. H FMeste deținut de Universitatea "Spiru Haret" și de o fundație al cărei președinte este fondatorului Univ. Spiru Haret. 

Mihai Gainusa va face matinalul de la un nou post de radio
Mihai Găinușă va face matinalul de la un nou post de radio

„Încercăm să facem un radio apetisant pentru București, un radio foarte legat de mediul cultural și universitar din București, cu un matinal pe care toți cei care au copii aici îl pot asculta cu copiii în mașină. Sperăm să fim un suflu nou și o alternativă bună pentru piața din București. Colegul Marius Vintilă va face emisiunea de după amiază. Avem o linie în structura de programe, în care vrem să redescoperim vocile la radio. Tocmai din această cauza procentul cultural este destul de înseamnat în aceastră structură. Priumul venit este domnul Marius Chivu care o să ne arate că oputem vorbi despre o carte și să facem entertainment în același timp. În general vom fi foarte legați de orașul București și de activitățile cultural-universitare din București”, a declarat Bogdan Strătulă, directorul radioului, potrivit paginademedia.ro.

Mihai Găinușă va prezenta matinalul "7 Dimineața”.

Radio HFM este operat de societatea Mass Media România de Mâine, ai cărei asociaţi sunt: Fundaţia România de Mâine (21 membri fondatori; Preşedinte: Aurelian Bondrea) – 50.0361% şi Universitatea Spiru Haret – 49.9639%.

 

Etichete: CNA, emisiune, HFM, mihai gainusa, radio

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE