Mihai Răzvan Ungureanu a demisionat de la şefia SIE. Preşedintele Iohannis a acceptat demisiaŞeful Serviciului de Informații Externe (SIE), Mihai Răzvan Ungureanu, a demisionat din funcţie, a confirmat, luni, Administraţia Prezidenţială. Conducerea SIE va fi asigurată de generalul Silviu Predoiu.

Mihai Razvan Ungureanu
Mihai Răzvan Ungureanu
Foto: realitatea.net

"Administrația Prezidențială a primit la Cabinetul președintelui României demisia directorului SIE, Mihai-Răzvan Ungureanu. Președintele Klaus Iohannis a acceptat demisia, conducerea SIE urmând să fie asigurată în perioada următoare de domnul general Silviu Predoiu", a anunțat Președinția, într-un comunicat.

Pe data de 24 iuie 2015, preşedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Răzvan Ungureanu pentru un nou mandat la conducerea SIE. Acesta a fost numit prin votul Parlamentului din 30 iunie 2015.

Mihai-Răzvan Ungureanu a fost ministru de Externe între anii 2004-2007 și director al Serviciului de Informații Externe al României în perioada 2007-2012. El a fost premier în perioada februarie-aprilie 2012, când Guvernul condus de el a căzut după 78 de zile de mandat, în urma moţiunii de cenzură a opoziţiei.

Silviu Predoiu, cel care va asigura interimatul, lucrează în SIE din 1990, iar din anul 2005 este adjunct al directorului SIE.

Etichete: conducerea sie, demisie mihai razvan ungureanu, demisie sie, mihai răzvan ungureanu, mihai razvan ungureanu a demisionat, mru, SIE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE