Mihai Stoica, audiat la DNA în dosarul privind cărţile scrise în penitenciarMihai Stoica, directorul sportiv al FC Steaua, este audiat, marţi, la Direcţia Naţională Anticorupţie, ca martor în dosarul privind cărţile scrise în penitenciar, ancheta vizând profesori universitari care au coordonat sau validat lucrările ştiinţifice ale deţinuţilor pentru care au primit reducerea pedepselor, reprezentanţii editurilor care le-au publicat şi funcţionari ai ANP care au propus eliberarea.

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Potrivit unor surse judiciare, Mihai Stoica a fost citat să se prezinte la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a da declaraţii în calitate de martor, el fiind printre cei care au beneficiat de reducerea pedepsei pentru că a scris patru cărţi cât a stat în penitenciar, scrie news.ro.

Directorul sportiv al FC Steaua a fost eliberat condiţionat în 15 februarie, după ce a executat aproape doi ani din pedepasa de trei ani şi şase luni de închisoare primită în dosarul transferurilor de jucători.

Cât a stat în detenţie, Mihai Stoica a scris patru cărţi: "Ultimii 11 ani. Participarea echipelor româneşti de club în competiţiile continentale 2004-2015", "Competiţia", "FIFA world cup - Brazilia. Statistici. Analize. Concluzii" şi "UEFA Europa League. În căutarea identităţii".

Etichete: cărţi Mihai Stoica, Mihai Stoica, Mihai Stoica audiat la dna

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE