Mihai Sturzu, ATAC în plen la Dragnea: cere să nu fie validate alegerile PSDPreședintele TSD, Mihai Sturzu, cere ca alegerile de săptămâna trecută în urma cărora Liviu Dragnea a fost ales președintele PSD să nu fie validate. El este nemulțumit de cererea lui Liviu Dragnea ca cei prezenți în sală să păstreze un moment de reculegere în memoria victimelor comunismului. Liviu Dragnea a fost validat în urmă cu două ore ca președinte al PSD.

Mihai Sturzu, ATAC in plen la Dragnea: cere sa nu fie validate alegerile PSD (Foto obiectiv.info)
Mihai Sturzu, ATAC în plen la Dragnea: cere să nu fie validate alegerile PSD (Foto obiectiv.info)

„Am fost acuzat de comunism acum o săptămână. Prietenii mei, familia mea, toţi, mi-au spus că sunt iarăși comunist. Haideţi să nu cădem într-o iluzie în care închiși în spatele unui zid să cădem într-o realitate pe care ceilalți oameni nu o văd ca noi. Acum o săptămână am avut alegeri cu un singur candidat. Ăsta e comunismul, oameni buni! Domnul Ion Iliescu ne-a asociat acest tip de alegeri cu cele de pe vremea lui Ceaușescu și bine a făcut", a spus Mihai Sturzu, președintele Tinerilor Social-Democrați.

Congres Extraordinar PSD. Cine vor fi noii şefi ai Partidului Social Democrat (PSD)

În cadrul Congresului Executiv al PSD de duminică, de la Sala Palatului, vor fi aleşi şefii din eşalonul 2 al partidului. Pentru cele 15 funcţii de conducere s-au înscris 23 de social-democraţi, funcţiile vizate fiind un post de preşedinte executiv şi 14 vicepreşedinţi.

PROTEST în negru al liberalilor, la Congresul Extraordinar al PSD. VIDEO

Liberalii au organizat, duminică, un protest chiar în faţa Sălii Palatului, acolo unde peste 4.000 de delegaţi social-democraţi îşi aleg conducerea partidului PSD pentru următorii ani. Liberalii au venit îmbrăcaţi în negru.

Ponta, la Congresul Extraordinar al PSD: Nu mai candidez la nicio funcţie

Premierul Victor Ponta, fost preşedinte al PSD, a susținut un discurs, sâmbătă, în fața membrilor PSD adunați la Congresul Extraordinar în care a precizat că nu mai candidează pentru nicio funcţie.

Este o problemă dacă vorbim de comunism în PSD. Nu e târziu să ne cerem scuze pentru mineriadele din 90, pentru faptul că regele n-a fost primit în țară în 90. Au fost vremuri grele, dar au fost decizii greşite. (...) Mi-ar fi plăcut să fi avut candidaţi din care să alegem. Un gest este să invalidăm alegerile să avem 2-3 candidaţi, ca să fie dezbatere de idei şi progres. (...) Vreau să cred că mai e democraţie în PSD", a spus Mihai Sturzu, pentru Digi24.

Etichete: atac, Mihai Sturzu, psd, TSD

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h