Mihai Trăistariu dă în judecată Times New Roman "pentru glume proaste". Cere daune de 2 miliarde leiMihai Trăistariu a dat în judecată site-ul de satiră Times New Roman pentru că "fac glume proaste". 

Mihai Traistariu da in judecata Times New Roman "pentru glume proaste"
Mihai Trăistariu dă în judecată Times New Roman "pentru glume proaste"

Mihai Trăistariu a acționat în judecată site-ul de satiră Times New Roman. De ce? “Este a cincea oară când fac glume proaste și îi dau în judecată. Azi dimineață i-am acționat în judecată”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Paginademedia.ro.

Mihai Trăistariu a reacționat, în primă instanță, printr-un comentariu la un articol de pe Times New Roman cu titlul: “Femeia fără barbă, Mihai Trăistariu, despre finala Eurovision: Sunt scârbită.” Ce a comentat Trăistariu: “cu asta ati pus capac. Eram de mult decis sa va dau in judecată. Mâine dimineață încep demersurile. Sorry. Dacă n-aveți bani să plătiți, veți face pușcărie”.

Un redactor Times New Roman l-a sunat apoi pe solist. “Un coleg l-a sunat azi pe Mihai Trăistariu după ce a pus acel comentariu. I-a spus că azi dimineață a demarat procedurile”, a declarat pentru Paginademedia.ro Alex Dona, director Infant Media, compania care editează site-ul Times New Roman.

Trăistariu a declarat pentru Paginademedia.ro că a cerut daune de două miliarde de lei vechi. “Le-am cerut două miliarde. Am mai câștigat un proces cu Cancan, în 2008 și am câștigat 1,1 miliarde. Tot pentru glume proaste,” a declarat Trăistariu.

Etichete: glume, mihai traistariu, proces, times new roman

0/3 COMENTARII
gramatikus
14 mai 17:25
+0
VOTURI
-0
Apropo de non-valori:
Se spune "tuturor maimuțoilor", nu "la toți maimuțoii". Iar bolile incurabile n-au cum să "treacă", deci hotărăște-te: ori sunt incurabile, ori poate or să treacă.
irina
14 mai 11:31
+0
VOTURI
-0
Bravo, MIhai.Poate asa le mai trece nerusinarea si invidia(doua boli de altfel incurabile), la toti maimutoii si toate nonvalorile tarii, care vor sa faca bani pe spatele altora-niste trepadusi penibili care, cica fac televiziune. Nu poti sa te uiti in ziua de azi la niciun post TV din tara fara sa simti repulsie. Noroc cu History, Discovery,etc
Adrian
13 mai 16:42
+0
VOTURI
-0
Madam Traistariu, poate le-ai cerut 200.000 de lei ... nu 2 miliarde.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE