Mii de amenzi date în patru zile, pentru nefolosirea centurii şi a scaunelor auto pentru copiiPolițiștii au aplicat, în patru zile, peste 8.000 de sancțiuni contravenționale, în cadrul unor acțiuni privind regulile de circulație, aproape 6.000 dintre ele fiind date pentru nefolosirea centurii de siguranță și a scaunelor auto pentru copii omologate.

Mii de amenzi date in patru zile, pentru nefolosirea centurii si a scaunelor auto pentru copii
Mii de amenzi date în patru zile, pentru nefolosirea centurii şi a scaunelor auto pentru copii
Foto: www.gorjeanul.ro

Potrivit IGPR, în perioada 30 — 2 iunie, 5.908 de sancțiuni au fost aplicate pentru nefolosirea centurii de siguranță și a dispozitivelor de retenție omologate, 1.267 pentru folosirea telefonului mobil, în timpul mersului, fără dispozitive sau accesorii de tip "mâini libere" și 1.072 pentru nerespectarea regulilor de circulație care reglementează depășirea, scrie Agerpres.

De asemenea, 616 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea legislației în ceea ce privește trecerea la nivel cu calea ferată, fiind reținute 93 de premise de conducere.

Direcția Rutieră a coordonat, la nivel național, acțiuni pentru combaterea nerespectării regulilor de circulație privind trecerea la nivel cu calea ferată, folosirea centurii de siguranță, folosirea telefonului mobil în timpul mersului, precum și regulilor privind depășirea. Acțiunile vor continua și în perioada următoare.

Etichete: amenzi centura de siguranta, amenzi scaune auto copii, amenzi soferi

0/1 COMENTARII
rol
05 Jun 15:01
+0
VOTURI
-0
de ce nu se face astra zilnic? de ce toate actiunile astea au loc pentr 1-2-3 zile apoi nu se mai face nimic?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE