Mii de locuri de parcare din Bucureşti, ocupate de rable. Proprietarii riscă amenzi de 3000 de leiPrimăriile de sector le-au declarat război rablelor care ocupă abuziv locurile de parcare. Numai că proprietarii încearcă să păcălească autorităţile, pentru ca maşinile să nu le fie ridicate. Iar dacă dau greş, pur şi simplu uită de ele. Ca să nu plătească amenzi, nu le mai revendică, iar autoturismele sunt casate.

Rable ridicate de pe domeniul public, in Sectorul 4
Rable ridicate de pe domeniul public, în Sectorul 4

O maşină zăcea de mai bine de un an pe Șoseaua Pantelimon din Capitală. Părea că este a nimănui, dar în momentul în care cei de la ADP au venit să o ridice surpriză: au apărut şi proprietarii puşi pe scandal, anunţă TVR

Vecinii spun că proprietarii foloseau maşina pe post de tarabă.

De multe ori, autoritatile şi proprietarii de rable sunt într-un joc de-a șoarecele și pisica. Atunci când sunt înştiinţaţi, conform legii, că li se va ridica maşina în 30 de zile, oamenii o mută în alt loc. În scurt timp, primesc o nouă înştiinţare şi un nou termen. Iar ei mută autoturismul din nou. Astfel, evită sancţiunile usturătoare.

Din cauza acestor sume mari, mulţi proprietari nu-şi mai revendică niciodată maşinile, odată ce au fost ridicate de autorităţi. Iar numărul maşinilor din parcul primăriei va creşte.

Anul acesta, în Bucureşti, Primăria Sectorului 4 a ridicat cele mai multe maşini abandonate: 700. Pe locul al doilea e primăria sectorului 6, care a luat de pe străzi 200 de autoturisme.

Etichete: amenzi masini parcate, Bucureşti, masini parcate, masini parcate bucuresti

0/1 COMENTARII
tanau
08 May 12:06
+0
VOTURI
-0
aiureli. unde in lume se mai intampla asa ceva? a, in balcani si in orient. in rest, nici macar nu indraznesc sa opreasca unde nu este permis. acolo legea nu se negociaza. se aplica. sunt mii de masini ABANDONATE ( nu mai au placute de imatriculare ) care ocupa strazi, trotuare si spatii asa zise verzi si NIMENI nu ia nici o masura. in vest daca un autovehicol este lasat intr-un loc nepermis ( caz rar ) in 7 zile este considerat ABANDONAT si intra in proprietatea administratiei locale. oare la noi de cine avem frica ? de smecherii cu bani si relatii care parcheaza unde " vrea " muschiul lor ? se pare ca da. asa este cand dreptatea se face la voia intamplarii. oamenii nu mai tin cont de nimic. aviz amatorilor.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE