Miliardarii între ei: Țiriac a cerut insolvenţa MIC.RO al lui Patriciupatriciu
patriciu

Ion Ţiriac are de recuperat peste 1 mil. euro, datorie care trenează din iulie 2011 şi care provine din asigurarea service-ului flotei de automobile Mercedes-Benz folosită de Dinu Patriciu pentru reţeaua Mic.ro Mobil. Judecătorii Tribunalului Bucureşti au stabilit iniţial ca termen de judecată luna martie a acestui an, însă avocaţii Ţiriac Auto au solicitat preschimbarea termenului, obţinută pentru 21 februarie.

„Până acum nu au achitat datoria, dar noi sperăm totuşi să nu se ajungă la insolvenţă. Şanse sunt, pentru că până acum (Dinu Patriciu n.red.) nu şi-a cerut insolvenţa decât în cazul unităţilor MACRO şi miniMAX Discount. Dacă se vrea salvarea afacerii se achită datoriile înainte de termenul de judecată“, a declarat pentru Capital Adrian Ghergulescu, partener al casei de avocatură Şerban & Asociaţii, care reprezintă Ţiriac Auto în acest caz.

Ţiriac are de recuperat de la Patriciu datorii şi mai mari provenite din intemedierea achiziţiei a 300 de automobile Mercedes-Benz Sprinter, însă deocamdată nu s-a cerut insolvenţa Mic.ro Retail şi pe această cauză, scrie Capital.

Citeşte şi “Patriciu, la puşcărie!”: Băcanii MIC.RO protestează la sediul companiei Mercadia

Etichete: mic.ro, patriciu, Țiriac

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE