Militar condamnat la închisoare pentru complicitate la tâlhărie şi furtUn militar din Bârlad a transportat patru persoane, între care şi doi copii, pentru a comite furturi, iar în urma unei percheziţii în locuinţa sa au fost găsite cartuşe pe care le furase din unitatea militară la care era angajat. Militarul a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru complicitate la tâlhărie și furt.

Ion Clamparu, cel mai temut interlop roman, EXTRADAT din Spania
Ion Clămparu, cel mai temut interlop român, EXTRĂDAT din Spania
Foto: ipn.md

Tribunalul Vaslui l-a condamnat, vineri, pe Ionuţ Scânteie, cadru militar la Garnizoana Bârlad, la patru ani de închisoare cu executare pentru comiterea a şase infracţiuni: complicitate la furt şi tâlhărie calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, furt, acces ilegal la un sistem informatic şi tentativă de efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos, transmite corespondentul MEDIAFAX, citat de realitatea.net.

Magistraţii vasluieni au contopit cele şase pedepse şi au dispus ca fostul militar, aflat în prezent în arest preventiv, să o execute pe cea mai grea, adică doi ani şi trei luni de închisoare pentru complicitate la tâlhărie calificată, la care a fost adăugat un spor de un an şi nouă luni de închisoare.

Etichete: furt, închisoare, militar român, talharie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE