Un militar s-a electrocutat în stația CFR Chiajna, vineriUn militar din cadrul Brigazii 1 Rachete Sol-Aer "Nicolae Dascalescu" s-a electrocutat accidental, vineri, în jurul orei 18,00, în stația CFR Chiajna.

Militar electrocutat in statia CFR Chiajna, vineri
Militar electrocutat în stația CFR Chiajna, vineri

Potrivit Hotnews.ro, militarul, care a suferit arsuri in zona mainii si piciorului stang, este constient si in stare stabila, fiind transportat la un spital din Capitala pentru investigatii medicale si tratament de specialitate.

''Sublocotenentul Lucian Enache indeplinea functia de sef al dispozitivului insarcinat cu paza unui transport de tehnica militara, pe calea ferata. Pe timpul stationarii in statia Chiajna, ofiterul a executat o verificare la tehnica imbarcata, in apropierea liniei de inalta tensiune, fiind surprins de descarcarea unui arc electric. Echipaje ale ISU Bucuresti-Ilfov au intervenit in scurt timp si i-au acordat primul ajutor. Militarii transportau tehnica de rachete sol-aer catre Poligonul de trageri de la Capu Midia, pentru a participa la un exercitiu de antrenament cu trageri de lupta. O comisie a Statului Major al Fortelor Aeriene se afla la fata locului pentru a cerceta cauzele producerii evenimentului'', precizeaza MApN.

Etichete: CFR, chiajna, electrocutat, militar

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h