Ce sancţiuni a primit militarul care a participat în uniformă la protestele de la UniversitateAlexandru Gheorghe, tânărul care în iarna acestui an a luat parte, în uniformă militară, la mitingul din Piața Universității, trebuie să înapoieze statului român cheltuielile de întreținere pe timpul școlarizării, fiind exclus din armată după ce a luat parte la protest.


Alexandru Gheorghe, locotenentul care a venit in uniforma la protestele din iarna de la Universitate
Alexandru Gheorghe, locotenentul care a venit în uniformă la protestele din iarnă de la Universitate
Foto: Mediafax.ro

Locotenentul a primit o decizie de imputare de la Unitatea Militară din Câmpia Turzii, unde a activat înainte de a fi exclus din armată, decizie potrivit căreia locotenentul trebuie să returneze 28.702,13 lei, bani reprezentând valoarea cheltuielilor de întreținere pe timpul școlarizării, potrivit RTV.net.

Alexandru Gheorghe spune că va da amănunte după proces. "Deocamdată sunt un pic prins cu alte probleme, în 25 am procesul, după 25 septembrie o să ofer mai multe date", a spus Alexandru Gheorghe.

Întrebat dacă va contesta decizia, acesta a spus că singura posibilitate de a nu achita suma respectivă este ca instanța să decidă reîncadrarea sa în armată, situație în care decizia se anulează. Altfel, va fi nevoit să plătească banii.
Etichete: armată, militar, proteste, Universitate

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h