Min. Apărării:Documentaţia pentru modernizarea stadionului din Ghencea, depusă în cel mai scurt timpMinistrul Apărării Naţionale, Mihnea Motoc, susţine că în cel mai scurt timp urmează să fie depusă la Compania Naţională pentru Investiţii documentaţia necesară procesului de reabilitare şi modernizare a stadionului din Ghencea şi spune că se ia în calcul utilizarea terenurilor de antrenament de către echipa de fotbal Steaua.

Min. Apararii:Documentatia pentru modernizarea stadionului din Ghencea, depusa in cel mai scurt timp (Foto libertatea.ro)
Min. Apărării:Documentaţia pentru modernizarea stadionului din Ghencea, depusă în cel mai scurt timp (Foto libertatea.ro)

"Normalitate, respect şi pasiune pentru perfomanţa fotbalistică a Stelei. Sunt lucrurile pe care mi le doresc atât eu cât şi Ministerul Apărării Naţionale. Apreciez mesajele primite de la suporteri, pentru care le mulţumesc. Documentaţia necesară procesului de reabilitare şi modernizare a stadionului urmează a fi depusă la Compania Naţională pentru Investiţii în cel mai scurt timp. Luăm în calcul utilizarea terenurilor de antrenament de către echipa de fotbal şi încercăm să găsim cât mai rapid soluţii concrete, cu respectarea legislaţiei şi în beneficiul sportului românesc", a scris sâmbătă, pe Facebook, ministrul Apărării, conform romaniatv.net. 

În luna martie, Ministerul Apărării informa că George Becali a avut o întrevedere cu secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul din cadrul MApN, Otilia Sava, precum şi cu secretarul general al aceluiaşi minister, Codrin Munteanu.

"Reprezentanţii MApN au prezentat criteriile după care s-a făcut evaluarea mărcii 'Steaua', precum şi stadiul procesului de stabilire a taxei de licenţă pentru aceasta. La rândul său, George Becali a declarat că FCSB va analiza oportunitatea de a participa la procedurile competitive pentru utilizarea mărcii", informa MApN într-un comunicat de presă transmis la acea dată.

Etichete: documentatie, ministrul Apărării, motoc, Sectorul 5, stadion ghencea, Steaua

0/5 COMENTARII
Nume*
26 Apr 15:56
+0
VOTURI
-0
faccio notare per correttezza che la mia frase “ti garberebbe averlo co#8¬&sÃ221; era rivolta al cianfe e non al noce. Quindi aggiungere punti ad azim grazie. http://srabyj.com [url=http://bwlewg.com]bwlewg[/url] [link=http://kgtxpve.com]kgtxpve[/link]
Nume*
26 Apr 09:05
+0
VOTURI
-0
Det var knallgodt :-) Men, jeg elsker stekte epler, så det passer meg ypprleppig! Håper din helg har vært bra også. <3
Nume*
25 Apr 22:44
+0
VOTURI
-0
One line runtoonsinuouslycn a narrow pathas far as the eye can seeuntil it broadens with breadthadvancing widelystopping so hastilycontinuing upwardbounding with heightsurging onwardever so verticallytil it slowly dipsdiving downardplunging with depthstill growingmoving hasteningits dimensionsever so cubically http://mykmkmznc.com [url=http://opuugq.com]opuugq[/url] [link=http://slgsgdwbfjc.com]slgsgdwbfjc[/link]
Nume*
25 Apr 14:16
+0
VOTURI
-0
Now that's sublte! Great to hear from you.
Nume*
23 Apr 07:51
+0
VOTURI
-0
I much prefer inftvmaoire articles like this to that high brow literature.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h