Min. Transporturilor şi PMB au creat un grup de lucru pentru sistemul de transport din BucureştiMinisterul Transporturilor anunţă că a constituit, împreună cu Primăria Generală a Municipiului Bucureşti, un grup de lucru care va elabora decizii comune pentru derularea unor proiecte şi programe prioritare pentru sistemul de transport din zona metropolitană a Capitalei. Proiectele vizate de această colaborare sunt pasajul de la Domneşti, penetraţia Splaiul Independenţei - Ciurel - Autostrada Bucureşti - Piteşti, inelul median din zona de nord a Bucureştiului şi CFR Pod Constanţa.

Min. Transporturilor si PMB au creat un grup de lucru pentru sistemul de transport din Bucuresti
Min. Transporturilor şi PMB au creat un grup de lucru pentru sistemul de transport din Bucureşti
Foto: gandul.info

Cele două instituţii au semnat marţi şi un memorandum de înţelegere pentru colaborare în domenii de interes reciproc şi constituit un grup de lucru care va lua decizii referitoare la proiecte de transport din zona Bucureştiului şi la absorbţia fondurilor europene.

Proiectele vizate de colaborarea dintre primăria Capitalei şi Ministerul Transporturilor sunt pasajul de la Domneşti, penetraţia Splaiul Independenţei - Ciurel - Autostrada Bucureşti - Piteşti, inelul median din zona de nord a Bucureştiului şi CFR Pod Constanţa.

Grupul comun de lucru analizează stadiul implementării proiectelor de transport şi va propune măsuri pentru accelerarea finalizării acestora.

"Discuţiile s-au purtat între reprezentanţi ai conducerii Ministerului Transporturilor şi ai Primăriei Municipiului Bucureşti, alături de instituţiile: Metrorex, CFR Călători, CNADNR, Autoritatea Metropolitană de Transport Bucureşti - AMTB, RATB, Direcţia Generală Dezvoltare şi Investiţii, Direcţia Generală Dezvoltare Urbană, Direcţia Generală Infrastructură şi Servicii Publice", se arată în comunicatul de presă remis marţi de Ministerul Transporturilor.

Etichete: ministerul transporturilor, trafic Bucureşti, trafic capitala

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h