Ministerul Educaţiei a stabilit calendarul pentru simularea evaluării naţionale și a BAC-uluiSimularea evaluării naţionale va avea loc în perioada 22 - 24 februarie, în timp ce simularea bacalaureatului a fost programată pentru intervalul 7 - 10 martie, anunță Ministerul Educației. 

Ministerul Educatiei a stabilit calendarul pentru simularea evaluarii nationale si a BAC-ului
Ministerul Educaţiei a stabilit calendarul pentru simularea evaluării naţionale și a BAC-ului

Simularea evaluării naţionale pentru elevii clasei a VIII-a din anul şcolar 2015 - 2016 are loc în perioada 22 - 24 februarie, testele constând în două probe scrise, iar pentru şcolile cu predare în limba maternă - trei probe scrise.

Astfel, în 22 februarie 2016 are loc proba de Limba şi literatura română, în 23 februarie - Matematică - şi 24 februarie - Limba şi literatura maternă.

În 4 martie 2016 vor fi afişate rezultatele, scrie Mediafax. 

Simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat naţional pentru elevii claselor a XI-a şi a XII-a din anul şcolar 2015-2016 are loc în perioada 7 - 10 martie. Elevii clasei a XI-a vor susţine două probe scrise, iar cei de clasa a XII-a - trei probe scrise, la care se adaugă cea de limba maternă pentru şcolile cu predare în limba maternă.

Astfel, în 7 martie 2016 are loc proba de Limba şi literatura română, în 8 martie - Limba şi literatura maternă, în 9 martie - proba obligatorie a profilului (matematică sau istorie), iar în 10 martie - proba la alegere a profilului şi specializării (numai pentru elevii clasei a XII-a, care pot opta între fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, argumentare şi comunicare, psihologie, economie, sociologie, filosofie).

În 18 martie 2016 vor fi afişate rezultatele.

Etichete: bacalaureat, evaluare naţională, Ministerul Educaţiei, simulare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE