Ministerul Educaţiei anunţă câţi elevi vor beneficia de Programul "Bani de liceu"Ministerul Educaţiei a anunţat marţi că 44.701 elevi vor beneficia în acest an şcolar de Programul naţional de protecţie socială 'Bani de liceu'.

Ministerul Educatiei anunta cati elevi vor beneficia de Programul "Bani de liceu"
Ministerul Educaţiei anunţă câţi elevi vor beneficia de Programul "Bani de liceu"

"Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice derulează şi în anul şcolar 2016-2017 programul naţional 'Bani de liceu'. Prin centralizarea listelor finale transmise de către inspectoratele şcolare judeţene/inspectoratul şcolar al municipiului Bucureşti a rezultat un număr total de 44.701 solicitanţi eligibili cu un venit brut lunar pe membru de familie mai mic sau egal cu 150 lei. În anul şcolar 2016-2017, în funcţie de bugetul alocat de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice pentru programul naţional de protecţie socială 'Bani de liceu', s-a stabilit că numărul beneficiarilor este de 44.701, egal cu numărul solicitanţilor eligibili", potrivit unei note publicate pe site-ul ministerului.

Cei mai mulţi solicitanţi (4.370) sunt din judeţul Suceava, urmaţi de cei din judeţul Iaşi (3.580) iar cei mai puţini (195) sunt din Bucureşti şi Covasna (202).

Etichete: bani de liceu, bani pentru elevi, Ministerul Educaţiei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE