Ministerul Energiei: Încălzirea individuală nu este soluţia care ar trebui promovată în BucureştiÎncălzirea individuală nu este soluţia care ar trebui promovată în Bucureşti la nivelul anului 2016 - 2017, ci centralizarea, a declarat, marţi, secretarul de stat în Ministerul Energiei Corina Popescu, într-o conferinţă de specialitate.

Caldura Bucuresti
Căldură Bucureşti

"Au existat nişte costuri care nu au fost recunoscute în totalitate, totul a fost un bulgăre de zăpadă care s-a rostogolit. Ne-am minţit noi pe noi înşine, ceea ce nu este corect. Nu au existat şi nu au apărut modernizări în acest sector sau prea puţin aş putea spune faţă de necesar. Este clar că este un sector în care investiţiile îşi au locul pentru perioada următoare. Pentru Bucureşti chiar nu văd alte soluţii decât cele centralizate şi cele de producţie, cadrul diversificat un pic, dar pe termen scurt şi mediu ELCEN este o soluţie viabilă, restructurat, restructurat şi RADET, să se transforme din regie în societate comercială, să acceseze acele fonduri europene ca să-şi modernizeze reţelele", a spus Corina Popescu.

Corina Popescu a precizat că este bucureşteancă, trăieşte la bloc şi este supărată dacă nu porneşte căldura.

"Sunt mulţi paşi de făcut. Îmi doresc să se întâmple, sunt bucureşteancă, trăiesc într-un bloc, mă încălzesc de la reţeaua de energie termică, sunt supărată că nu porneşte căldura, dar nu cred în soluţiile acelea mici. Ce s-a întâmplat în oraşele mai mici din ţară, în fiecare şi-a implementat încălzire individuală, pentru zonele blocuri din Bucureşti nu cred că este soluţia care ar trebui promovată la nivelul anului 2016 - 2017", a mai arătat secretarul de stat.

Etichete: caldura bucuresti, corina popescu, ELCEN, încălzire bucureşti, ministerul energiei, RADET

0/3 COMENTARII
Ce vorbesti mamaie ?
16 nov 22:22
+0
VOTURI
-0
Adica sa platesc eu 50 % in plus pierdeeri ca vrei tu ? IA DE TE PLIMBA ?
gabi
16 nov 10:57
+0
VOTURI
-0
problema e ca de 25 de ani nu au bagat nici in ban in investitii, infrastructura a fost facuta sa cuprinda si colosii industriali gen Republica, Faur , IMGB, astea sunt in faliment acum , iar ceva concret nu s-a facut . in schimb vad ca nici nu te lasa sa iti pui centrala , te forteaza sa stai la mana lor . S-a furat de 25 de ani in draci si acum se gandesc la investitii, investitii care daca s-at apuca anul viitor , vor dura in spiritul romanesc undeva intre 10 si 20 de ani. pana atunci iar se invecheste reteaua si uite asa nu se mai ajunge nicaieri .
Zaharia
15 nov 13:10
+0
VOTURI
-0
Cat timp, atat la Elcen cat si la Radet, numirile in posturile cheie, de conducere, se fac POLITIC, situatia nu are cum sa se schimbe.
Puneti la conducere profesionisti, oameni care au habar despre ce e vorba si nu sunt schimbati la fiecare bataie de vant prin guvern sau parlament.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE