Miniştrii propuşi de Cioloş, audiaţi în Parlament. Care sunt miniştrii avizaţi dejaPetre Tobă, Mihnea Motoc, Lazăr Comănescu, Dan Stoenescu, Achim Irimescu, Anca Dragu Paliu, Claudia Ana Costea, Victoria-Violeta Alexandru, Patriciu Achimas-Cadriu, Marius Bostan, Ioan Dragos Tudorache, Costin Borc, Vlad Alexandrescu, Ciprian Bucur şi Cristina Guseth au fost avizaţi favorabil, în urma audierilor din comisiile de specialitate ale Parlamentului. 

Ministrii propusi de Ciolos, audiati in Parlament. Care sunt ministrii avizati deja
Miniştrii propuşi de Cioloş, audiaţi în Parlament. Care sunt miniştrii avizaţi deja
Foto: ziuanews.ro

UPDATE 19.36: Vasile Dâncu, propus de Dacian Cioloş pentru postul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a suferit o cădere de calciu, luni seară. El se afla la Parlament pentru audierea în comisie, însă a fost dus la Spitalul Universitar cu o ambulanţă, audierea sa fiind astfel amânată pentru marţi. 

Ministrul propus pentru portofoliul Finanţelor, Anca Dragu Paliu, a fost avizat favorabil, luni, în comisiile reunite ale Parlamentului de Buget-Finanţe, în unanimitate, anunţând că printre obiectivele sale imediate fiind finalizarea bugetului pe 2016 şi asigurarea predictibilităţii fiscale.

Creşterea investiţiilor publice în infrastructură, a PIB-ului potenţial, a exporturilor, precum şi creşterea colectării veniturilor publice prin conformarea voluntară a contribuabililor şi accelerarea informatizării ANAF se numără printre obiectivele ministrului propus pentru Finanţe, Anca Dragu.

"Ce m-a determinat să accept această propunere extrem de onorantă de a prelua Ministerul Finanţelor a fost experienţa mare, care m-a făcut să cunosc multe dintre aspectele economiei româneşti, am încercat o perioadă lungă să găsim soluţii împreună cu dumneavoastră. Când mi s-a oferit această sansă, să vin de partea cealaltă a mesei, am acceptat imediat propunerea", le-a transmis luni Dragu Paliu deputaţilor şi senatorilor din comisiile reunite de Buget-Finanţe, informează Mediafax.ro.

VEZI AICI: Ce miniștri a propus premierul desemnat Dacian Cioloș. LISTA COMPLETĂ și informații din CV

Etichete: dacian ciolos, ministrii, parlament

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h