Ministrul Agriculturii: Otrăvim populaţiaProdusele de import care ajung în România sunt din segmentul cel mai ieftin, iar astfel populația este otravită și producătorul român omorât, susține ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Achim Irimescu.

Ministrul Agriculturii: Otravim populatia
Ministrul Agriculturii: Otrăvim populaţia

"Am sa fac tot ce este posibil sa promovez produsele romanesti, pe de o parte, iar pe de alta parte sa asigur o protectie corespunzatoare producatorului si consumatorului roman pentru ca, din pacate, multe produse care ajung in Romania se vand pentru ca ajung din segmentul cel mai ieftin si efectiv otravim populatia si omoram producatorul roman. Repet: orice guvern are datoria sa isi apere si producatorul si consumatorul. Din cauza aceasta cred ca nu am facut suficient pana acum si eu va promit ca voi face tot ce imi sta in putinta pentru a ajuta romanul sa consume cat mai multe produse romanesti", a declarat vineri ministrul Achim Irimescu, potrivit ziare.com. 

Ministrul Agriculturii a afirmat ca va reintroduce controlul la frontiera pentru reziduurile de pesticide, de produse chimice, pe considerentul ca in cazul multor produse din "gama de jos" care ajung pe piata romaneasca sunt utilizate pesticide interzise pe piata europeana.

Etichete: Achim Irimescu, ministrul agriculturii, pesticide, produse românești

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h