Ministrul Agriculturii, rănit într-un accident în judeţul IalomiţaMinistrul Agriculturii, Achim Irimescu, a ajuns la spital după ce a fost implicat într-un accident rutier. Incidentul a avut loc joi, la ieşire din Slobozia spre Brăila.

Achim Irimescu se afla într-o coloană oficială şi era în maşină cu omologul său din Kuweit şi cu un translator.

Autoturismul în care se aflau cei trei a acroşat o altă maşină, iar în urma incidentului Ministrul Agriculturii şi alte două persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri.

"Am avut un accident cu mașina, în care eram împreună cu ministrul kuweitian. Eram în coloana oficială și a percutat o altă mașină...n-a apucat să se dea la o parte. Nu suntem grav răniți. Eram pe autostradă, mergeam către Brăila și s-a întâmplat după Slobozia. A venit SMURD-ul și ne-a luat de la locul accidentului și acum suntem la spitalul din Slobozia. Trebuie să ne controleze pentru că asta este procedura. Suntem loviți la nas și eu și ministrul kuweitian, dar suntem bine", a declarat, joi, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, potrivit Agerpres.

Întrebat cine se face vinovat de acest accident, șeful MADR a răspuns :"Nu știu, îmi este greu să spun eu cine este vinovat".

Starea celor doi oficiali este stabilă, amândoi sunt conștienți. Miniștrii au suferit traumatisme cranio-cerebrale minore, viața lor nu este pusă în pericol. Translatorul delegației a suferit un traumatism de stern ușor, de asemenea este în afara oricărui pericol.

În acest moment, cele trei persoane sunt evaluate în continuare la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Slobozia. Urmează analize la computer-tomograf. După rezultatele acestora, medicii vor decide conduita terapeutică

Etichete: Achim Irimescu, Achim Irimescu accident auto, ministrul agriculturii

0/2 COMENTARII
Cris
25 Aug 13:08
+0
VOTURI
-0
A facut bine ca nu s-a dat la o parte. In Romania drumurile sunt atat de proaste ca nu are rost sa mergi cu girofar pe ele. Lu Gaby Oprea de la girofar i s-a tras. E timpul ca ciocoii care conduc Romania sa mearga fara girofar in semn de respect pentru prostii care le platesc taxele.
Ios
25 Aug 12:24
+0
VOTURI
-0
Culmea soferului roman: merge cu 90km/h pe B2 pe autostrada si nu se da la o parte nici cand vine masina cu girofar din spate :)))))

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE