Ministrul de Interne a dispus declanșarea unui control la Inspectoratul General de AviațieMinistrul de Interne Dragoș Tudorache a dispus declanșarea unui control tematic care vizează buna organizare și funcționare a Inspectoratului General de Aviație.

Inspectoratul General de Aviatie
Inspectoratul General de Aviație

"La data de 28 noiembrie, din dispoziția ministrului afacerilor interne, Ioan-Dragoș Tudorache, a fost declanșat un control tematic care vizează buna organizare și funcționare a Inspectoratului General de Aviație", informează Ministerul Afacerilor Interne într-un comunicat de presă remis miercuri.

Potrivit datelor de pe site-ul oficial al instituției, Inspectoratul General de Aviație este "componenta verticală a activităților operative și de instruire" ale MAI, care îndeplinește independent sau în cooperare, inclusiv cu alte structuri guvernamentale și non-guvernamentale românești sau din UE, o serie de misiuni printre care cercetarea și supravegherea din aer pentru respectarea normelor privind ordinea și siguranța publică, a frontierelor de stat și ale Uniunii Europene (terestre, fluviale și maritime), a traficului rutier pe căile de comunicații, pentru respectarea normelor privind ordinea și siguranța navigației în apele din zona de competență precum și în porturi, pentru urmărirea, căutarea, descoperirea și prinderea evadaților, dezertorilor sau a altor persoane despre care există date și indicii temeinice că intenționează să săvârșească sau au săvârșit infracțiuni, ori care se sustrag măsurii arestării preventive sau executării pedepselor privative de libertate.

Etichete: control la Inspectoratul General de Aviație, Dragoş Tudorache, inspectoratul General de Aviație, Ministrul de Interne Dragoș Tudorache

0/1 COMENTARII
Ion Tractor
01 Dec 21:16
+0
VOTURI
-0
"Componenta verticală a activităților operative și de instruire" e aviaţia curcanilor deci.

Care e atunci componenta orizontală MAI? Balerinele de pe Centură? Poliţiștii în orele de muncă? Miliţienii din cimitire? Mister...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE