Ministrul Educaţiei: Controlul de la "Tudor Vianu" se va încheia când elevii vor reveni la şcoalăMinistrul Educației, Adrian Curaj, a declarat, miercuri, că a trimis controlul la Colegiul Național "Tudor Vianu" pentru ca situația de acolo să nu-i afecteze pe elevi și a precizat că verificările se vor încheia atunci când liceenii vor reveni la școală, astfel încât și ei să poată fi ascultați.

Ancheta la Colegiul "Tudor Vianu"
Anchetă la Colegiul "Tudor Vianu"

"Atunci când am anunțat că trimit control, am luat în primul rând în calcul că trebuie să rezolvăm o situație care ar putea să țină de afectarea elevilor, deci ceva care se leagă de o situație neprevăzută în legătură cu elevii noștri. Pe de altă parte, eu admir Liceul Vianu și consider că este unul dintre liceele de referință în România și am trimis acest control tocmai pentru a fi sigur că nu este ceva care afectează atât liceul, cât și cadrele didactice.

Deci, elevul în primul rând, cadrele didactice și liceul, iar eu consider că acest control trebuie și se va încheia atunci când vor veni și elevii înapoi la școală. Nu poți să faci un control ascultând numai o parte", a spus Adrian Curaj la finalul ședinței de guvern.

Ministrul Educației Naționale și Cercetării Științifice, Adrian Curaj, a decis să dispună un control în regim de urgență la Colegiul Național "Tudor Vianu" din Capitală, pentru investigarea acuzațiilor care i se aduc unui cadru didactic din această unitate de învățământ.

CITEŞTE ŞI AUDIERI în cazul profesorului de la TUDOR VIANU: "Am rămas consternaţi. A fost doar o glumă"

Reprezentanţi ai Ministerul Educaţiei şi ai Inspectoratului Şcolar Bucureşti au început, luni, o anchetă la Colegiul Naţional "Tudor Vianu", unde un profesor de matematică a fost acuzat că a umilit un elev pentru o notă mai mare. Elevi, dar şi profesori ai Colegiului susţin însă că totul a fost o glumă. 

 

Etichete: Adrian Curaj, colegiul tudor vianu, elev Tudor Vianu, profesor Tudor Vianu, Tudor Vianu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h