Ministrul Finanțelor: Avem modalități de finanțare, dacă CCR decide alegeri locale în două tururiMinistrul Finanțelor, Anca Dragu, a anunțat miercuri că Executivul are la dispoziție mai multe modalități de finanțare, în cazul în care CCR va decide că alegerile locale se vor desfășura în două tururi de scrutin.

Ministrul Finantelor: Avem modalitati de finantare, daca CCR decide alegeri locale in doua tururi
Ministrul Finanțelor: Avem modalități de finanțare, dacă CCR decide alegeri locale în două tururi
Foto: antena3.ro

"Rectificarea bugetară, conform legislației în vigoare, conform legii responsabilității fiscale, are loc după minim șase luni de la aprobarea Guvernului. Deci rectificarea bugetară poate avea loc undeva în luna iulie — începutul lunii august. Desigur, există alte modalități pe care le putem avea în vedere în funcție de decizia Curții Constituționale", a spus Anca Dragu, într-un briefing la Palatul Victoria, întrebată dacă Guvernul ar putea, la începutul lunii iunie, să rectifice bugetul alocat alegerilor.

Ministrul Finanțelor a subliniat că există și alte modalități de a avea alocări pentru o eventuală desfășurare a alegerilor locale în două tururi.

"Avem la dispoziție fonduri de rezervă sau avem la dispoziție cheltuieli anticipate din propriile bugete ale ordonatorilor principali de credite", a explicat Dragu, conform agerpres.ro.

Etichete: alegeri locale, alegeri locale 2016, tur scrutin

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h