Ministrul Finanţelor: Taxa pe construcţii speciale va fi ELIMINATĂ de anul viitorAnca Dragu, ministrul Finanţelor, a declarat că începând din ianuarie 2017 are în plan să elimine taxa pe construcţii speciale, taxă care a fost introdusă în 2014 ca măsură de consolidare de fiscală.

Ministrul Finantelor: Taxa pe constructii speciale va fi ELIMINATA de anul viitor
Ministrul Finanţelor: Taxa pe construcţii speciale va fi ELIMINATĂ de anul viitor
Foto: capital.ro

"Din ianuarie 2017 avem în plan să eliminăm taxa pe construcţii speciale", a declarat ministrul Anca Dragu, la Londra, în cadrul unei întâlniri cu investitorii internaţionali organizată de Fondul Proprietatea, scrie zf.ro.

Taxa pe construcţii speciale, cunoscută drept taxa pe stâlp, a fost introdusă în 2014. Introducerea taxei a fost propusă încă din toamna anului 2012 de fostul ministru delegat pentru Buget, Liviu Voinea.

Taxa se aplică pentru construcţiile care nu intrau în sfera de impozitare, cum ar fi stâlpi, rampe, platforme betonate, altele decât imobilele de producţie sau birouri, care erau deja impozitate.

Etichete: Anca Dragu, ministerul finantelor, taxa, taxa pe constructii speciale

0/1 COMENTARII
Oare?
29 feb 16:56
+0
VOTURI
-0
asa au spus si despre plata cass de catre persoanele fara venit..ziceau ca pana la sfarsitul lui ianuarie vor elimina taxa...maine este 1 martie!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE