Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, îşi închiriază locuinţa.Cum arată şi cât cere chirieCristian Ghinea, cel mai proaspăt ministru din Guvernul Cioloş, şi-a scos lociinţa la închiriat. Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a pus anunţul pe un site specializat şi cere pentru apartament o chirie de 350 euro pe lună, plus o garanţie de 500 de euro.

Tehnocratul Cristian Ghinea, consilierul de stat al premierului Dacian Ciolos, a fost numit marti ministru al Fondurilor Europene, unul dintre cele mai importante portofolii din Guvern.

Ghinea este insurat cu Liana Ganea, de profesie sociolog, si au impreuna un baietel, familia mutandu-se de curand intr-un apartament cumparat in 2015, cu o suprafata de 89 de metri patrati. Astfel, a ramas disponibil un alt apartament al familiei, de 60 de metri patrati, situat pe Calea Plevnei, scrie wowbiz.

Liana a dat anunt ca inchiriaza apartamentul de 3 camere cu 350 de euro pe luna (negociabil), cu o garantie de 500 de euro. Sotia ministrului  a postat si cateva fotografii din interiorul apartamentului, din care se poate vedea faptul ca finisajele sunt de inalta calitate.Etichete: Cristian Ghinea, inchiriere apartament, inchiriere locuinta, ministrul fondurilor europene

0/1 COMENTARII
gigi
29 Apr 10:23
+0
VOTURI
-0
ce stire de click.ro. Penibil.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h