Ministrul Justiţiei acuză Metrorex: Nu se vând bilete după ora 22. Mi s-a spus să sar peste barăMinistrul Justiţiei, Raluca Prună, acuză Metrorex că nu mai vinde bilete dupa ora 22.00. Ea povesteşte cum a dorit să cumpere o cartelă în timpul programului de funcţionare, dar a fost invitată de paznic să sară turnichetul, întrucât ghişeul era închis. 

Ministrul Justitiei acuza Metrorex: Nu se vand bilete dupa ora 22. Mi s-a spus sa sar peste bara
Ministrul Justiţiei acuză Metrorex: Nu se vând bilete după ora 22. Mi s-a spus să sar peste bară
Foto: epochtimes-romania.com

Ministrul critică faptul că nu există nici măcar automate cu cartele disponibile după această oră, deşi programul oficial de funcţionare e până la 23.00.

Raluca Prună spune că a trecut prin această situaţie joi seară, la staţia de metrou Piaţa Victoriei, iar paznicul Metrorex, care a şi recunoscut-o, a invitat-o să sară turnichetul. A refuzat acest lucru şi a apelat la un prieten care a luat-o cu maşina.

Povestea a fost făcută publică de ministru pe Facebook: 

Etichete: Metrorex, raluca pruna, raluca pruna metrorex

0/6 COMENTARII
Gheorghe
28 mai 00:47
+0
VOTURI
-0
Nu te-a luat cu bicicleta un tanar frumos si liber? Ce-ti trebuie tie metrou, baba? Du-te cu tinerii frumosi care te-au adus de la Brussel.
Cris
27 mai 19:33
+0
VOTURI
-0
Asta se intampla pentru ca Metrorex este un sistem cretin in care nici nu poti intra cu cardul contactless pe la turnicheti nici nu-ti poti procura cu cardul un rahat de card de carton din statii. Datorita idiotzilor care conduc Regia.

De aceea spun: DEMISIA urgent a conducerii Metrorex. Si luati si automatele alea de cartele pe care le tineti ca piesa de muzeu in statii, dovada a coruptiei si spagii in care ati functionat in ultimii ani.
Vasile
27 mai 19:25
+0
VOTURI
-0
Bai dupa ce ca esti semianalfabet iti permiti sa-ti dai cu parerea legat de situatia ,,neplacuta'' prin care a trecut o persoana de rang inalt care vrea sa dea un exemplu asemenea noua celor mici din societate, bineinteles.
De la cine sa luam ca exemplu daca nu de la un om ireprosabil care a avut-o d-na Ministru de Justitie.
Ghiță
27 mai 16:54
+0
VOTURI
-0
„Nu înțeleg sa sar ii spun, am the right change, as vrea totusi o cartela.”
Îmi traduce și mie cineva în limba română ce-a vrut să scrie doamna ministru?
Marcu
27 mai 14:41
+0
VOTURI
-0
Paaai.. si daca esti ditamai ministrul si vezi o ilegalitate, ce faci? Pleci acasa si te vaiti pe Feisbuc? Sau dai cu pumnul in masa sa vina directorul Metrorex sa-ti explice de ce angajatul lui te invita sa nu platesti un serviciu?
Metropolitanul
27 mai 14:33
+0
VOTURI
-0
Asa este. Nici la Eroilor gura dinspre Opera nu se vand cartele iar pandarul care o freaca in cabina de la intrare te trimite pe afara prin bezna si molozul de la constructiile din zona, sa intri pe la cealalta gura. Spagari infecti. PUSCARIE METROREX!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE