Ministrul Justiţiei, Raluca Prună anunță că îl dă în judecată pe Victor PontaMinistrul Justiției, Raluca Prună, anunță că îl va da în judecată pe fostul premier Victor Ponta pentru afirmațiile pe care acesta le-a făcut la adresa sa.

Raluca Pruna si Victor Ponta
Raluca Prună şi Victor Ponta

"Un tip pe nume VV Ponta mă face stalinistă. Din nou, a suta oară. Mai bate câmpii și cum că aș fi membru ISIS. Am predat filosofie politică, nu voi zăbovi: l-aș fi pus să repete anul. Pentru delir ideologic. Suntem însă în alt joc și el e (încă) în politica mare. Îl anunț public — ca avocat intrat pe bune în profesie — că pentru toate calomniile îl voi invita de azi înainte să probeze în instanță astfel de afirmații. Poate își ia un avocat neintrat pe ușa din dos în barou, că argumentele formulate de unul singur nu conving oameni raționali, care au silogismul acasă și care cunosc rigorile legii. Pe cei mulți, scârbiți de cum sunteți reprezentați, de aici și de aiurea de prin exilul global, vă invit la reflecție: nu cumva merităm mai mult decât un rebut intelectual de acest tip?! Hai să dăm delete, putem, e o chestie utilitaristă (pt VV Ponta, asta e o chestie legată de număr, vă explic gratis)", a scris Raluca Prună pe Facebook.

Joi, într-o postare pe aceeași rețea de socializare, Victor Ponta a propus "un Memorial al Crimelor Securității și Stalinismului (plus Băsismului) în România" cu încăperi care să poarte numele "Monica Macovei" și "Raluca Prună". El a făcut această afirmație în contextul în care Primăria Capitalei a anunțat că spațiul public situat la intersecția bulevardelor Carol I și Ion C. Brătianu va purta numele actorului Radu Beligan, despre care Ponta spune că "toți pigmeii îl "înfierau" cu mânie proletară".

"Felicitări Gabrielei Firea și tuturor consilierilor generali care au decis ca Marele Radu Beligan să aibă un loc ce îi poartă numele în București! Atitudinile și abordările fasciste și securiste care sunt atât de prezente în viața publică din România anului 2016 (și în baza cărora toți pigmeii îl "înfierau" cu mânie proletară pe Maestrul Beligan) nu au avut succes de această dată! PS — când o să facem un Memorial al Crimelor Securității și Stalinismului (plus Băsismului) în România putem avea acolo și încăperi cu numele "Monica Macovei" și "Raluca Prună"! Merită tovarășele să nu le uităm ca să nu repetăm ororile acestora!", a scris Ponta pe Facebook.

Etichete: raluca pruna, Victor Ponta

0/1 COMENTARII
mos teaca
05 aug 15:52
+0
VOTURI
-0
PONTA ESTE IN STARE DE ORCE,SA O CHEME SI PE MAMICA LUI IN ACEL MEMORIAL(SA O INTREBE DE CE NU A IESIT SI EL DESTEPT CA ALTISI A IESIT ASA URAT SI PROST)CE SA FACI DACA LA LINS ASA MULT PE ADRIAN NASTASE ACUM SE VEDE , CA A PLECAT TATUCU NU STIE UNDE SA MAI LINGA SAI FIE DE FOLOS SI LINGE PESTE TOT, DOAR, DOAR SE VA LIPI CEVA DE EL.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE