Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc:Voi propune reînnoirea mandatelor şefilor de la Parchet şi DNARobert Cazanciuc, ministrul Justitiei, a declarat, miercuri, ca va propune reinnoirea mandatelor Laurei Kovesi şi Tiberiu Nitu, sefii de la DNA si, respectiv, de la Parchetul General.

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc:Voi propune reinnoirea mandatelor sefilor de la Parchet si DNA
Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc:Voi propune reînnoirea mandatelor şefilor de la Parchet şi DNA
Foto: epochtimes-romania.com

Canzanciuc a declarat ca decizia de a propune prelungirea mandatelor celor doi sefi ai parchetelor ii va apartine in totalitate ministrului Justitiei, daca va fi el acela.

"Daca voi fi ministrul Justitiei si daca cei doi isi vor exprima acordul pentru a-si continua mandatul, cu siguranta o voi face, pentru ca rezultatele arata foarte clar ca au stiut sa conduca aceste institutii spre performante, dincolo de discutiile din spatiul public cu referire la anumite cauze, poate uneori insuficient explicate sau intelese. Nu poti sa pui tu ca procuror pe masa toate datele pana la finalizarea unei anchete. Trebuie sa astepti pana la urma solutia unui judecator, asa este firesc sa fie, sa vezi daca demersul unui procuror a fost gresit sau nu", a declarat ministrul Justitiei, pentru Agerpres.

Etichete: DNA, Laura Codruţa Kovesi, ministrul Justiţiei, Parchetul General, Robert Cazanciuc, Tiberiu Niţu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE