Ministrul Mediului: Familia mea, care locuiește în Bruxelles, este în siguranțăMinistrul Mediului, Cristiana Pașca Palmer, a anunțat că a luat legătura cu familia sa, care locuiește la Bruxelles, și că a aflat că este în siguranță.

Ministrul Mediului: Familia mea, care locuieste in Bruxelles, este in siguranta
Ministrul Mediului: Familia mea, care locuiește în Bruxelles, este în siguranță
Foto: stirileprotv.ro

"Sunt foarte tristă astăzi de ce s-a întâmplat și, mai mult decât atât, sunt îngrijorată pentru foștii mei colegi, prieteni. Familia mea este din fericire în regulă, am luat legătura cu ei, însă este un act care te lasă fără cuvinte. Sper din tot sufletul și mă rog ca cei dragi, cei pe care îi cunosc, familiile lor să nu fi fost afectați, dar încă nu știm toate datele", a declarat ministrul Mediului conform agerpres.ro.

Ea a adăugat că deocamdată a luat legătura cu membrii familiei.

"Nu am reușit să iau legătura decât cu familia mea care, din fericire, este în siguranță", a menționat Cristiana Pașca.

Aceasta a precizat că a locuit 6 ani la Bruxelles, oraș pe care l-a caracterizat ca fiind foarte divers, unde există o mare armonie.

"Bruxelles-ul este un oraș foarte divers. (..) Numai Uniunea Europeană are 28 de state membre, apoi sunt foarte mulți belgieni de origine africană și în general a existat foarte multă armonie. Nu am avut niciodată nicio problemă, nu m-am simțit niciodată în nesiguranță. Cea mai mare provocare este de a rămâne uniți cu toții, raționali", a mai spus ministrul Mediului, adăugând că va participa săptămâna viitoare la un eveniment la Bruxelles, participare pe care nu o va anula.

Două explozii au avut loc, marți dimineață, pe aeroportul internațional din Bruxelles, care a fost închis, potrivit presei belgiene. Aproximativ o oră mai târziu, o altă explozie a avut loc și la metroul din capitala Belgiei.  Procurorul general belgian a confirmat ipoteza atentatului sinucigaş din aeroportul Zaventem. 

Etichete: atentat bruxelles, Bruxelles, cristiana pasca palmer

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE