Ministrul Mediului se duce să cerceteze tăierile din Pădurea BăneasaScandal imens lângă Bucureşti după ce mai multe persoane au fost surprinse în timp ce tăiau copaci în pădurea Băneasa. Ministrul Mediului a intervenit.

Padurea Baneasa
Pădurea Băneasa


Ministrul Mediului, Costel Alexe, a afirmat luni că tăierile din Pădurea Băneasa sunt conforme cu amenajamentul silvic și a anunțat că miercuri va merge acolo.
"Miercuri dimineață merg eu personal. (...) Nu sunt doar fotografii, sunt și filmări care au relevat faptul că, din nefericire pentru mine sau pentru bucureșteni, tăierile de acolo sunt conforme amenajamentului. (...) Conform amenajamentului, pădurea poate fi exploatată și ce este principal, și ce este secundar", a spus Alexe, înainte de ședința Biroului Executiv al PNL de la Parlament, scrie Agerpres.

El a precizat că, în prezent, mai mult de 50% din Pădurea Băneasa este proprietate privată și nu este în administrarea Romsilva.

Alexe a susținut că Ministerul Mediului poate să facă ceva în acest caz. "Ceea ce voi hotărî că ministru va voi anunță miercuri dimineață, ori la ora 9,00, ori la ora 10,00", a adăugat ministrul.

Etichete: lemne, Pădurea Băneasa, taieri de lemn

0/1 COMENTARII
sophia peter
13 ian 16:58
+0
VOTURI
-0
Buna ziua ma numesc sophia peter din Statele Unite. Sunt aici pentru a depune mărturie despre o mare și puternică casetă de vrăji numită preot jungunu, am fost atât de confuză și devastată când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă fată. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare, pentru că îl iubeam atât de mult. Așa că m-a ajutat să arunc o vraja de dragoste de întoarcere asupra soțului meu și tocmai în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine plângând și cerându-mi iertarea. preotul jungunu l-a eliberat să știe cât de mult am iubit și l-am dorit înapoi. Și El a deschis, de asemenea, ochii pentru a imagina câtă dragoste avem în comun. Pe măsură ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ. Vreau să recomand această casă de vrăjire excelentă oricui are nevoie cu adevărat de o soluție urgentă pentru o distrugere a dragostei Trimiteți un e-mail la; drjungunusolutionspell@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h